Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (3.87 secunde)
Suspendarea presedintelui, referendumul pentru demiterea lui si eventualele alegeri prezidentiale anticipate trec, dar naravurile raman. Raul la noi are radacini adanci, ca pirul lasat sa se dezvolte ani la randul, fara sa-l deranjeze o cat de neputincioasa sapaliga.
Caldura ne face mai agresivi si nervosi, este un lucru stiut. Deopotriva, de caldura si nervi suferim in aceste zile si noi oamenii, dar si bietele necuvantatoare, ca, pana la urma, in anumite situatii cu greu se mai face diferenta intre un seaman de-al nostru sau o dobitoaca.
Laudabila propunerea unui baiat tare (de cap) din fotbalul romanesc, care vrea sa faca o cheta, un soi de tel-verde pentru ajutorarea financiara a lui Adi Mutu, obligat sa plateasca peste 17 milioane de euro, ca despagubiri fostului sau club Chelsea Londra.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
B365.realitatea.net informeaza : Atentie, soferi! Politistii locali au iesit la vanatoare Pe soferii din Bucuresti, si nu numai, ii asteapta vremuri grele.
O soferita din Mehedinti a fost la un pas, in aceasta dimineata, sa se prabuseasca intr-o prapastie de pe DE 70 din dreptul Dealului Balota.
Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Calafat, judetul Dolj, au depistat doi cetateni bulgari care conduceau un autoturism marca Opel, respectiv o rulota marca Chateau, care aveau aplicate numere de inmatriculare bulgaresti provizorii expirate.
promotor.ro: 5 greseli pe care le fac pana si cei mai experimentati soferi 1. Neatentia - activitati care te distrag de la condus.
4tuning.ro: 8 secrete pe care nu ti le spune nimeni:
DCNEWS: Secret periculos al masinilor. Titi Aur: Problema pe care nu o observa nimeni. Cum evitati dezastrul (Autoare:
Traficul feroviar a fost blocat timp de cateva ore pe dealul Balota, in Mehedinti, dupa ce cateva vagoane ale unui marfar s-au rasturnat in timpul unor manevre.
Prind viteze record, au camere de supravegere performante si sunt destinate combaterii migratiei. Vorbim despre 5 noi ambarcatiuni ale Garzii de Coasta care, de acum inainte vor fi capabile sa intercepteze orice tip de barca suspectata ca vrea sa intre ilegal in apele teritoriale ale Romaniei.
O flota mare de aeronave de transport VIP apartinand Departamentului Special de zbor rus au plecat de la Moscova spre mai multe rute din Siberia.
Cea mai importanta nava din flota rusa a Marii Negre, Moskva, a fost grav avariata. Moskva ar fi nava care le-a cerut granicerilor ucraineni sa se predea.
Cei doi indivizi care au pilotat "avionul fantoma" ce a survolat ilegal Romania, dar si alte doua tari NATO, sunt inca de negasit.
TAROM a fost o vaca de muls pentru diferite grupuri si foarte multe contracte s-au facut doar ca "asa era bine" - spune, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Digi24.ro, directorul general al companiei, Mihaita Ursu, revenit la sefia TAROM din ianuarie anul acesta.
Un om a murit duminica, dupa ce avionul de mici dimenisiuni pe care il pilota a cazut in lacul Colibita din judetul Bistrita-Nasaud.
Armata ucraineana a atacat cu drone flota rusa din Marea Neagra, in apropiere de Sevastopol. Oficialii rusi au acuzat, fara dovezi, ca militari britanici au fost implicati in atac.
Odata cu inceperea inscrierilor la clasa zero, anunturile pentru viza de flotant au invadat internetul. Disperati sa prinda un loc pentru copiii lor la o scoala de top, parintii plateasc oricat.
Acestea pot zbura cu peste 800 de km/h si au o incarcatura de peste 500 kg. SUA au solicitat un buget de aproape 6 miliarde de dolari pentru achizitionarea unei flote de pana la 2.000 de aeronave conduse de inteligenta artificiala.
google-analytics.com