Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (2.98 secunde)
Alocatiile pentru finantarea unor programe guvernamentale de protectie si de ajutor trebuie acordate direct celor interesati, respectiv consiliilor locale ale localitatilor in care sunt amplasate obiectivele de investitii pentru constructia de locuinte sociale si de necesitate, potrivit modificarilor aduse Legii locuintei nr.
Febra constructiilor rezidentiale care a cuprins marile orase a ajuns si la Galati, aducand pe langa sute de locuinte, si schimbarea regimului de inaltime al cladirilor din municipiu.
Majoritatea cumparatorilor nu vor astfel de locuinte decat daca obtin un pret bun.
Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Apartamentele aflate in prezent in stadiul de proiectare vor fi "locuinte de criza", cu preturi mici, suprafete din ce in ce mai reduse si construite cu materiale si tehnologii de slaba calitate, apreciaza principalul actionar al dezvoltatorului Impact Developer & Contractor (IMP), Dan Ioan Popp.
Ce cauta clientii ' Dupa ultimele evenimente din piata imobiliara, cumparatorii sunt, pe drept cuvant, reticenti la achizitia unei locuinte in stadiu de proiect, motiv pentru care consideram ca aceasta este perioada locuintelor finalizate ;
Totodata, au fost reintroduse promisiunile de garantare prin care FNGCIMM isi exprima intentia de a garanta finantarea ce va fi acordata beneficiarilor in cazul constructiei de locuinte si care au valabilitate pe toata perioada de valabilitate a constructiei de locuinte, dar nu mai mult de 18 luni.
Astazi este ultima zi in care proprietarii de locuinte din Romania se mai pot asigura impotriva calamitatilor naturale fara sa riste o amenda de la 100 la 500 de lei.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte.
Aceasta initiativa va avea un impact rasunator in zona de imobiliare, cladirile de locuinte construite in parteneriat public-privat putand fi o solutie la lipsa de oferta noua de pe piata. "Oferta de locuinte noi s-a redus continuu in ultimii trei ani.
18.000 de locuinte cu o valoare de piata de aproape 1,2 miliarde de euro sunt scoase la vanzare la editia din aceasta toamna a tIMOn, circa 80% din oferta avand preturi sub 80.000 de euro.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
Executivul a stabilit in sedinta de joi noi criterii de inscriere in programul Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL). Printre noile criterii se numara si cel potrivit caruia familiile cu multi copii vor primi un punctaj mai mare in grila pentru acordarea de locuinte destinate tinerilor sub 35 de ani.
Potrivit reprezentantilor unor companii imobiliare, peste 4.500 de locuinte vor fi construite in anii urmatori in Bucuresti, cele mai multe apartamente urmand sa fie localizate in centrul si sudul Capitalei.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
In acest an, vor mai fi finalizate inca aproximativ 4.000 de locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). ... In ceea ce priveste numarul locuintelor care vor fi construite in acest an, ministrul a spus ca vor fi terminate 4.000 de locuinte.
Sub influenta standardelor occidentale ale locuintelor si a modului de intelegere a locuirii din punct de vedere al pozitiei sociale, gusturile craiovenilor in materie de locuinte sunt in continua schimbare. ... Cele mai ieftine locuinte in aceste zone sunt cele demolabile, al caror pret ajunge la doua miliarde de lei.
google-analytics.com