Cautare

2192 de rezultate pentru "liviu varciu moartea fratelui" (4.76 secunde)
Ce l-o fi gasit sa proclame moartea statului social? ... Acest exemplu ne lumineaza ce intelege, de fapt, dl Basescu prin moartea statului social:
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... De asemenea, un amanunt care ne-a atras atentia dupa moartea lui Dumitru Tinu, dar de care foarte putin stiu, este ceasul care se afla in biblioteca din spatele fotoliului unde statea directorul ziarului.
Abia dupa un an de la moartea sportivei, medicii legisti au facut publice rezultatele necropsiei: "Inima ei a muncit mult mai intens ca in cazul unui om obisnuit, dar nu cred ca a fost suficient să-i provoace moartea", a declarat legistul.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole.
Abia dupa moartea lor, romanii le-au recunoscut valoarea, uneori dupa mult timp. ... Tardiv, dupa 100 de ani de la moartea sa, romanii i-au recunoscut valoarea:
Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... 147-153) la evenimentul cultural OVIDIUS, o manifestare speciala, exclusivista, unica, prilejuita de implinirea a 2000 de ani la moartea autorului Ponticelor.
El moare de durere la scurt timp - inainte ca Isolda sa ajunga - iar imediat dupa, suferinta pe care o purta Isolda ii aduce si ei moartea.
Omul de stiinta spune ca moartea este o iluzie creata de contiinta noastra. ... Practic, spatiul si timpul nu exista in forma in care banuim noi ca exista, ele nu sunt lineare, iar moartea nu poate exista "intr-un sens real", spune el.
Pilotul se pare insa ca a avut o reactie neobisnuita, aratandu-se impacat cu moartea sa. "Atunci cand i-am spus ca in 5 ani s-ar putea intampla ceva rau, chiar moartea, el mi-a raspuns:
chirurg urolog si neurobiolog, absolvent de Sciences Po, HEC si ENA, fondator al Doctissimo si autor al eseului "Moartea Mortii". ... • Atunci cand mentionati moartea mortii, ne gandim imediat la cancer, care afecteaza, in medie, o treime din oameni.
Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Legenda traieste/ by Adrian Nastase Adrian Nastase a publicat pe blog un text despre moartea lui Fidel Castro, pe care il puteti citit in continuare: ... Ne intrebam acum care va fi noul destin al Cubei, dupa moartea marelui sau lider?
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Concluzia mea e ca nu stim nimic, procurorii nu stiu nimic, nimeni nu stie nimic pana acum, iar cazul e deschis tuturor necunoscutelor inchise ermetic in moartea celor doi nefericiti care plezneau de fericire.
Sufletele noastre sunt de fapt construite din tesatura profunda a universului, ele au existat inca de la inceputul timpului si traiesc si dupa moartea corpului fizic. ... deci, exista intr-adevar o parte din constiinta noastra care este non-materiala si care va supravietui dupa moartea corpului fizic?
Adriana Toma) Potrivit studiilor si imaginandu-ne ca nu exista reincarnare, moartea pamanteana intervine atunci cand sufletul se desprinde de corp.
google-analytics.com