Cautare

2192 de rezultate pentru "liviu varciu moartea fratelui" (3.11 secunde)
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac.
De asemenea, renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina a apreciat: ... concluzia etica, explicit formulata in majoritatea cazurilor, de regula concisa, la extrem, uneori implicita, absenta formal, pe de alta parte", apreciaza renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina.
Bineinteles, fostul politician si senator in Parlamentul Romaniei a analizat si viata politica de astazi dar mai ales realitatile locale, in frunte cu pozitiile publice ale actualul primar Mihai Chirica si gesturile sale fata de actualul lider al Partidul Social Democrat - PSD, Liviu Dragnea.
Se plange ca i s-a facut dosar dupa 10 ani - si lui Liviu Dragnea i s-a facut un dosar dupa 10 ani, altul dupa 16 ani, aminteste politiciana.
Cum ne-am obisnuit deja, Dalma vine si de data aceasta cu ceva nou, un stil de abordare diferit si cu o piesa scrisa special pentru ea de catre Liviu Elekes.
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
In urma cu un an, primarul Sectorului 3 - democrat liberalul Liviu Negoita a fost criticat pentru ca a alocat circa 35 milioane de euro pentru o fantana arteziana muzicala si pentru amenajarea unor alei din jurul Lacului Titan.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD. “De cateva zile primesc pe telefon amenintari cu moartea.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Moartea este confirmarea efemerului vietii si adesea, moartea cuiva este prima experienta care il face pe om sa reflecte asupra sensului vietii. ... Astfel niciodata nu ramane timp pentru aflarea sensului si de aceea moartea vine mereu ca o intrerupere brutala a cautarilor si aspiratiilor omului.
Un an mai tarziu, la 12 ianuarie, dupa trecerea la cele vesnice a lui Aron Pumnul, este tiparita o brosura dedicata acestuia, in care Eminovici semneaza una din poezii, La moartea lui Aron Pumnul.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Mai rau e ca urasc tot ceea ce nu pot face, urasc batranii pentru ca stiu ca eu nu voi ajunge batrana, urasc oamenii fariciti pentru ca eu nu sunt fericita, uneori urasc totul pentru ca nu ma mai simt in stare sa fac nimic, urasc viata, urasc moartea, urasc boala, urasc tot ce ma inconjoara.
Dupa ce saptamana trecuta, imediat dupa crima comisa in Italia de un roman, conservatorii propuneau un proiect prin care, timp de 10 ani, cei ce au comis infractiuni sa nu mai poata parasi statul de origine, ieri Eugen Durbaca, presedintele Organizatiei Judetene a PC, a declarat ca pentru criminali ar introduce pedeapsa cu moartea.
Ameninþãri cu moartea Dacã la locale candidaþii nu au fost "sãriþi" la capitolul ameninþãrilor cu moartea, nici parlamentarele nu puteau scãpa de acest punct. Iatã cum, dupã ameninþãrile cu moartea adresate primarului Dumitru Nicolae, un alt social-democrat, Florin Paslaru, a venit cu declaraþii cum cã ar fi fost ameninþat.
Parchetul antiterorist de la Paris a lansat o ancheta privind scrisorile primite de mai multi parlamentari, care contineau amenintari cu moartea vizandu-i, printre altii, pe presedintele Nicolas Sarkozy (foto) si pe mai multi membri ai Guvernului.
Dupa moartea acestuia din urma, sarcina de a reprezenta clanul in viata politica nationala si in Partidul Democrat, ii revine lui Ted.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu. ... Am fost in fiecare zi, in fiecare moment, pana la capat, alaturi de ea si ne-a despartit numai moartea.
Gheorghe Gheorghiu Dej a fost liderul comunist al Romaniei din 1948 pana la moartea sa si Presedinte al Consiliului de Stat al Republicii Populare Romane in perioada 21 martie 1961 - 18 martie 1965.
Romanii ar vota, intr-o majoritate covarsitoare, pentru pedeapsa cu moartea, pentru pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa sau pentru retragerea cetateniei romilor infractori si a cetatenilor care cer autonomia "Tinutului Secuiesc", releva un studiu al Asociatiei ProDemocratia (APD).
google-analytics.com