Cautare

1774 de rezultate pentru "liste note examen suplinire caras severin" (3.83 secunde)
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Dupa atata tevatura facuta de legea privind votul uninominal, ne trezim acum, cu 10 saptamani inainte de ziua scrutinului, ca s-ar putea sa avem parte de alegeri tot pe baza de liste.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
"Voi respecta si voi pune in aplicare imediat decizia Parlamentului European in cazul lui Severin, oricare ar fi aceasta" PSD asteapta rezultatul anchetei Parlamentului European in ceea ce-l priveste pe europarlamentarul Adrian Severin, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Victor Ponta, adaugand ca va respecta si va pune in aplicare imediat decizia forului legislativ de la Bruxelles, oricare ar fi aceasta.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate; ... In locul examenului de Bacalaureat era un examen de Maturitate, la varsta de 18 ani, durata totala a studiilor scolare fiind de 11 ani.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... In actuala legislatura europeana, PSD, in alianta cu PC, a avut 12 mandate, in prezent (dupa excluderea lui Adrian Severin) avand 11 eurodeputati:
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Deputatul de Suceava Dumitru Pardau, initiator al PLD, a afirmat ca a fost surprins de bucuria afisata de liberali atunci cand a fost stabilita, de principiu, participarea pe liste comune PNL-PD la alegerile europarlamentare.
Rezultatele primei serii vor fi facute publice miercuri, iar pentru cei care au dat examen in seria a doua - vineri, a precizat Biroul de presa al INA.
google-analytics.com