Cautare

3712 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare buzau" (2.67 secunde)
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Medicamentele si tratamentele de ultima generatie sunt cele care contribuie la salvarea vietilor celor in nevoie, contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si chiar la prelungirea vietii multora dintre noi.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii. Cele mai multe bauturi sunt incluse la categoria palinca, unde sunt recunoscute 21 de produse.
Mai mult, conform ultimelor masuri luate ieri de ANSVSA, taranii vor putea sa-si mai vanda produse de natura animala in pietele din afara judetului pana la jumatatea lui iulie. ... Ministerul Agriculturii pune la dispozitia micilor producatori agricoli cate o lista pentru fiecare judet cu produse considerate a fi traditionale.
"Se voteaza lista", dupa cum a explicat Aurelian Cadestrian, judecator in cadrul Tribunalului Dolj si membru al Biroului Electoral Judetean Dolj.
In ultimii doi ani, SUV-urile testate Euro NCAP au fost notate cu patru stele din cinci posibile la protectia pasagerilor. In aceeasi perioada, masinile din clasa mica au obtinut cu lejeritate toate cele cinci stele.
Indiile negre De la Wikipedia, enciclopedia libera Indiile negre Informatii generale Autor: ... Cuprins 1.Intriga 1.1.Capitolele cartii 2.Sursele romanului 3.Teme abordate in cadrul romanului 4.Lista personajelor 5.Adaptari 6.Traduceri in limba romana Intriga Atentie:
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. Oficiosul guvernului, ziarul "Azi", a publicat o lista de intelectuali indezirabili, in care figuram si eu, sugerandu-ni-se sa ne luam talpasita din tara.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, sustine ca de la PRM au plecat trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni, provenind de la PD, PSD si partidul lui Corneliu Ciontu.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Cu toate ca la finalul sedintei de joi seara reprezentantii Comisiei de Regulament au stabilit ca se vor intruni vineri pentru a „cosmetiza“ raportul si pentru a da votul final, personalul tehnic nu a reusit sa finalizeze pana la ora 13.00 raportul asupra intregului act normativ.
Scandal imens la Cluj-Napoca. Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau. ... Au apelat la metode moderne si dau anuntul protestului pe site-ul de socializare Facebook, scrie ProSport.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
google-analytics.com