Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.55 secunde)
150 de oameni pentru deszapezire Juniorii de la Metrorex, de la Liceul "Aurel Vlaicu" din Bucuresti, echipe de old-boys, dar si voluntari si spectatori, in total aproximativ 150 de oameni, vor incepe in aceasta dimineata, la ora 7:00, degajarea de zapada a suprafetei de joc.
la individual La masculin, individual, campion a iesit Lucian Ciovica, de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", acesta invingandu-l in finala pe colegul de liceu Tatian Bolboceanu.
Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" a obtinut recent diploma pentru cel mai bun club de atletism din tara la categoria de varsta juniori 2.
Dintre acestia, unii aleg sa vina in clasa a cincea la liceul nostru, dar altii, desi sunt pasionati de volei, nu vor sa se mute cu scoala", a declarat Daniela Capatana, unul dintre antrenorii care initiaza copii.
Trei dintre spadasinii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova debuteaza astazi la Campionatul Mondial de scrima, categoria juniori, competitie gazduita de Moscova (Rusia).
Catalin Brandusoiu, director adjunct al Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu", in curtea caruia se afla sala de scrima, considera ca Dumitru Popescu este un mentor pentru generatia de tineri antrenori de la liceul mai sus-amintit:
A absolvit Liceul "Fratii Buzesti" din Craiova si apoi Facultatea de Ziaristica din Bucuresti. Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
La varsta de 9 ani, a fost trimis la scoala, la Liceul Nantes. Jules a studiat Latina, pe care a folosit-o in povestirea sa scurta, Le Mariage de Monsieur Anselme des Tilleuls (mijlocul anilor 1850).
Si liceul a fost acum 10 ani. 14. A plecat din casa parinteasca de chirpici si fara toate sipcile din gard, dar nu vrea sex oral, crezand ca baiatul ala bogat si cam fraier o va lua de nevasta pentru ochii ei frumosi.
A urmat apoi liceul din Ohrdruf, unde a studiat latina, greaca, literatura, istoria si muzica. In acelasi timp, a invatat, sub supravegherea tatalui sau, manuirea viorii.
Dupa ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz. In paralel, spiritul sau creativ neobosit l-a ghidat catre lumea fascinanta a filmului, compunand muzica pentru scurt si lung metraje realizate de regizori celebri.
Viata ei in Romania s-a invartit mereu in jurul muzicii, chiar daca tanara a terminat Liceul de Informatica din Iasi si Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.
Dana Nicolaescu (36 de ani) s-a nascut in anul 1976 intr-o familie modesta de bucuresteni. In 1991 s-a inscris la Liceul Pedagogic din Bucuresti, pe care l-a terminat in 1996.
Parintii i-au dat o anumita independenta in ceea ce priveste alegerea profesiei, desi ei l-ar fi dorit contabil sau inginer, meserii foarte cautate in acea perioada, dar fiul a decis de unul singur incotro sa se indrepte, alegandu-si ca prim punct de reper Liceul de Arta din Brasov.
"Aveam 17 ani, eram eleva la Liceul Pedagogic din Oradea si nu aveam o parere prea grozava despre mine. Eram foarte timida si mi se parea ca sunt chiar uratica.
In vara in care eu terminasem liceul, ma pregateam serios pentru examentul la Pedagogie, l-am intalnit intamplator pe acest profesor.
Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto", ne-a spus Vita Lepadatu.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. La numai 17 ani, scrie romane de dragoste, pline de mister, pe care le va publica intr-o buna zi, cu siguranta.
google-analytics.com