Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (2.95 secunde)
Conducerea orasului Horezu mai are nevoie si de un milion de euro ca sa termine Liceul "Constantin Brancoveanu", la care se lucreaza de zece ani.
Pe lista neagra a celor de la Apa figureaza si cateva institutii scolare ca Grupul Scolar "Traian Demetrescu", Colegiul National "Fratii Buzesti" si Liceul industrial "Traian Vuia".
Aceasta desi guvernantii au majorat salariul minim pe economie la 560 de lei pe luna, pentru cei cu liceul terminat.
"Am terminat profesionala la Liceul Metalurgic, acum sint la seral si-mi caut un loc de munca. Deocamdata nu mi-am gasit nimic, dar nu disper, oferta este variata si nu ma cramponez sa fac doar meseria mea", ne-a spus George Lapusneanu, in virsta de 20 de ani.
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu.
"Am fost la Liceul Tehnic "Paul Dimo" unde azi (n. r. ieri) se vor executa lucrari la cazanul centralei termice care s-a defectat.
Astfel, in acest an Damen va pregati in centrul de formare profesionala pe care il detine circa 480 de tineri care au absolvit fie Grupul Scolar "Radu Negru", fie Liceul Tehnic "Traian Vuia".
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
Am urmat Scoala de pictura, Liceul de Arte Plastice si apoi Academia de Arte Plastice din Chisinau si sunt licentiata în design vestimentar.
"Continuam campusul la Liceul Castelu. Ca o paranteza, mentionez ca suntem extrem de multumiti de lucrarile prestate la scoala cu 10 clase si doua laboratoare.
sef Romeo Tecau, sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Constanta. Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
Astfel, pentru absolventii scolilor de arte si meserii se aloca o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta, pentru cei care au finalizat liceul se dau 1,5 salarii, iar pentru absolventii de facultate doua salarii.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
In clasa a VII-a, el a emigrat impreuna cu familia sa in Israel, unde a facut liceul si armata. Schwartzenberg a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de medicina din Iasi, iar dupa absolvire s-a stabilit in Romania unde a inceput sa faca afaceri.
(Liceul Pedagogic): doua camere video fixe si una mobila, montate pe stalpii de iluminat; - Zona Simplon, cartier Brazda lui Novac:
Infinity town- zona Tineretului, langa liceul Gheorghe Sincai, Bd. Dimitrie Cantemir nr. 24 . Aici poti gasi produse Levi’s, Lee, Wragler, Diesel si Gas.
Galati, Tulcea, apoi Bucuresti, la licee de renume, pentru ca in anul 1945 sa ia Bacalaureatul, cu rezultate foarte bune, la Liceul Gheorghe Sincai din Capitala.
In clasa a opta, cei de la HCM Craiova mi-au oferit un contract sa vin sa ma mut cu scoala la Craiova, la Liceul 'Henry Coanda'".
Atletii craioveni indura gerul Vremea rea, cu ger de crapa pietrele, ii afecteaza si pe atletii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
google-analytics.com