Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.74 secunde)
Ca sa nu creez probleme colegilor mei de la inspectorat, am decis sa ma intorc la catedra de fizica de la liceul "Ovidius" din Constanta.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Leila Zevri, profesoara de fizica la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Constanta, mai detine si o casa de 110 metri patrati situata in localitatea Cobadin, dar si un teren intravilan in suprafata de 4 hectare in localitatea 23 August.
Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu.
membrilor comisiei de vot de la liceul "Aurel Vlaicu", inainte de a pleca. O doamna din capul mesei i-a replicat zambind:
"Chiar daca abia acum termin liceul, vreau sa spun ca pot da clasa la multi. Cunosc multi cu studii superioare care nu au cu ce tulbura apa in ceaun", a mai spus Verginel Gireada.
Liceul a fost mutat din cladirea in care a functionat timp de aproape 30 de ani, ca urmare a retrocedarii catre Episcopia Romano-Catolica.
Pe locul doi in topul centrelor scolare norocoase se numara Liceul Teoretic "Ady Endre" din sectorul 2 Bucuresti, liceu maghiar caruia i s-au repartizat 600.000 de lei.
In 1966, s-a transferat la Varsovia si a absolvit liceul nr. 24 Cyprian Kamil Norwid. In tinerete, a tinut legatura cu Miscarea Cercetasilor.
la implinirea a 140 de ani de la infiintare, dar si Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", la implinirea a 120 de ani de existenta.
Liceul "George Baritiu" Cluj, iunie 1970 • Facultatea de Medicina Genrala, Institutul de Medicina si Farmacie Cluj -Napoca, 1970 -1976 Activitatea profesionala:
El era student la Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, eu, elev la Liceul "Spiru Haret". Am fost invitat la o adunare a asociatiei studentilor de la Facultatea de Matematica, care-si alegeau reprezentantii.
Mai mult, Imparatia Portocalie fiind si ea in Epoca de Aur a Tehnologiei, asta atrase atentia Ciclopilor cu Pixeli Multi in Frunte, si unei specii de muste curioase, Gaozaurus Medias Electronicus(iertata fie latina aproximativa a povestitorului, care are scuza ca a facut liceul la real!).
"Unii nu aveau nici macar liceul, iar altii facusera vreo patru clase, dar au iesit ofiteri. Ei ma cunosc, dar eu nu-i cunosc pe toti.
Scurta biografie Dragnea a absolvit in anul 1981 Liceul Unirea din Turnu Magurele. Apoi a inceput sa studieze in Bucuresti la Facultatea de Transporturi.
Are un baiat la liceul sportiv si fata la facultate. Si copiii invata limba romana. El a facut facultatea in Romania, are trei facultati.
In anul 1992 a absolvit Liceul Traian Doda din Caransebes, iar in 1997 - Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.
Am fost mai multi ani unul dintre consilierii lui Ion Iliescu, am fost mai multi ani purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, am fost purtatorul de cuvant al lui Calin Popescu Tariceanu, fostul meu coleg de clasa la liceul Sfantul Sava.
in ce priveste studiile declarate, Ciocan nu se gaseste pe nici un tablou de absolventi la Liceul Agricol din Livada, unde sustine ca si-a luat bacalaureatul, iar diploma sa de licenta in stiinte juridice nu a fost vazuta de nimeni la Prefectura sau la Ministerul Administratiei si Internelor, in perioada cit a fost prefect, si nici la Consiliul Judetean, unde exercita functia de vicepresedinte din iunie 2004.
Anii de liceu l-au gasit la Liceul "Nicolae Titulescu", unde si-a facut cei mai buni prieteni si unde a prins gustul pentru matematica alaturi de profesorul Ion Vladimirescu, actualul rector al Universitatii din Craiova.
google-analytics.com