Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (8.36 secunde)
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Situatia a fost amplificata si de faptul ca, intre doisprezece si nouasprezece ani, urmasem liceul Boys, Colegiul Seth Low Junior si Colegiul Columbia, care erau institutii de invatamant exclusiv pentru baieti.
Startul a fost dat de concertul de jumatate de ora al Corului C.N.I.H., un inceput muzical ca un imbold la sarbatoare", scrie Bianca Ionescu, eleva in clasa a XI-a A, la Liceul "Iulia Hasdeu".
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
Termina liceul, dar considera ca nu are conditiile necesare pentru a urma Facultatea de Istorie, asa cum si-ar fi dorit.
A absolvit liceul la Bucuresti - unde a si urmat Conservatorul de Arte Frumoase, sectia sculptura. Si-a facut debutul in lumea artistica in 1915, in cadrul unui salon national.
Cum a ajuns sa sculpteze in lemn Emil Milasan a terminat Liceul Ion Vlasiu cu specializarea sculptura in lemn, dupa care a lucrat la o fabrica de prelucrare a lemnului, la sectia sculptura.
Luni, 12 octombrie, de la ora 12:00, la Liceul Teoretic "Stefan Odobleja", str. Strada Dorneasca, nr. 7A, sector 5, Bucuresti, va avea loc urmatoarea lectie de muzica clasica, la care s-a inscris deja un numar de 270 de copii!
A facut liceul in Bucuresti. De sase ani, locuieste intr-un camin, pentru ca, asa cum spune el, nu are un loc al lui.
Cum a ajuns sa sculpteze in lemn Emil Milasan a terminat Liceul Ion Vlasiu cu specializarea sculptura in lemn, dupa care a lucrat la o fabrica de prelucrare a lemnului, la sectia sculptura.
Solista a terminat Liceul de Arta, cu specializare vioara, dar si Conservatorul la vioara si canto- jazz. In prezent, Miryam isi perfectioneaza tehnica vocala cu ajutorul doamnei terapeut Gabriela Dutescu.
The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi.
Si-a petrecut copilaria in Corlata, Pojorata si Cajvana, apoi in Cernauti si, ulterior, la Cluj-Napoca, unde a urmat Liceul de baieti nr.
Si-a petrecut copilaria in Corlata, Pojorata si Cajvana, apoi in Cernauti si, ulterior, la Cluj-Napoca, unde a urmat Liceul de baieti nr.
a renuntat la Liceul de Muzica si-a ales Filologia. Totusi, gandul i-a fost mereu la teatru si in acest sens a inceput sa se pregateasca.
De mica isi dorea sa devina actrita, facuse ceva teatru la Liceul German si visa sa dea la ATF. La 18 ani, face pregatire cu George Ivascu, da examen, ia doua probe, dar pica la ultima.
- Fulga Malina Lorelei este clasa a XII-a la liceul Mihai Eminescu, Calarasi si se doreste a fi viitoare studenta la Universitatea Nationala de Arte.
Ea este eleva la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu din Chisinau, unde studiaza xilofon, tobe si pian. Ana Munteanu a participat la multe competitii unde a castigat locul I.
La Bucuresti va absolvi in 1969 Liceul I.L. Caragiale, iar in 1973 Facultatea de Filologie, sectia romana-italiana. Un timp profesoara la scoli generale (1975-1979), va intra apoi in presa, ca redactor la Scanteia tineretului (1980-1989) si la Tineretul liber (1989-1991).
A absolvit liceul la Buzau, apoi, contrar sfatului mamei sale de a da la Medicina, a urmat la Iasi al doilea liceu, cel de arte plastice, unde a fost inscris direct in anul II.
google-analytics.com