Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.49 secunde)
A fost acceptat in Liceul National de Arte din Tirana, unde a studiat timp de 4 ani. Dupa liceu, Josef a decis sa-si dezvolte talentul la nivel universitar.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Absolventa a Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu, Bucuresti, Romania (1 an de audienta si 6 de ani de studiu), promoÈ›ia 1968, Ileana Dana Marinescu a urmat cursurile Școlii Primare Germane (Liceul de Fete ”DomniÈ›a Ileana” ) â€" Manastirea Ursulinelor (Sibiu) si Liceului ”C.A.
Profesorul a trecut odata pe la liceul unde urmam si m-a laudat in fata colegilor mei, spunandu-le ca-mi vad de carte serios si ca imbin stralucit invatatura cu sportul.
Duminica â€" 12.08.2018 incepand cu ora 9.30 au loc spectacole stradale pe traseul Orizont, liceul Agricol, 5 Calarasi, piata mare, si parcul mare.
Functioneaza mai apoi ca profesor suplinitor la Liceul Mircea cel Batran din Constanta, predand disciplinele matematica si geografie, in anul scolar 1903-1904.
Internetul pastreaza date si informatii despre o scriitoare care a trecut temporar prin Calarasi in perioada cand si-a facut studiile la Liceul Nr.
La Bucuresti va absolvi in 1969 Liceul I.L. Caragiale, iar in 1973 Facultatea de Filologie, sectia romana-italiana. Un timp profesoara la scoli generale (1975-1979), va intra apoi in presa, ca redactor la Scanteia tineretului (1980-1989) si la Tineretul liber (1989-1991).
Constantin Valerica - seful formatiei, Marin Stroe, Constantin Marius, Constantin Lucian (care canta la acordeon si este elev la Liceul de Muzica Stefan Banulescu) si Ion Cocos.
Liceul la Botosani si Calarasi (1960-1965). Licentiata a Facultatii de Lb. si Literatura Romana a Univ. din Bucuresti (1970); studii de filosofie, intrerupte, la Univ.
Recent, l-am vizitat la muzeu cu prilejul unei expozitii de pictura a elevilor de la Liceul Stefan Banulescu din Calarasi.
Caragiale - Bucuresti - A invatat la Liceul Agricol Topolog - Tulcea - Traieste in Bucuresti - Din Tulcea - Urmarit pe facebook de 3.180 de persoane - Administreaza Gabriel FATU, Teatrul Principal si alte 2 Pagini
Mihai Dumitru - lector la UnARTE Bucuresti, Florian Mihailescu, Constantin Grigoruta, Oana Isar, Teodora Coltofeanu, Ilinca Manole-Heinrich - profesori la Liceul de Arte Plastice N.
A urmat liceul la Craiova si apoi a venit la Bucuresti, pentru a urma Institutul de Teatru si Cinematografie, pe care l-a absolvit in 1966.
Membra din 2014 a Uniunii Artistilor Plastici, Ana Ștefania Andronic BUZU a urmat cursurile de grafica de la Liceul de Arta Nicolae Tonitza si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti - Facultatea de Arte Plastice, unde l-a avut indrumator pe Mircia Dumitrescu.
Jimmy Stanescu s-a nascut la 9 august 1972 la Calarasi si a absolvit Liceul Mihai Eminescu si Scoala Populara de Arte din orasul natal la clasa maestrului Corneliu Ratcu.
Artisti plastici profesionisti, dar si absolventi ai fostei Scoli de Arte Populare din Calarasi care s-au afirmat in timp, elevi ai claselor de arta de la Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, cati si alti tineri, impresioneaza prin diversitatea tratarii temei, a viziunilor lor artistice, cat si prin cromatica rafinata, toate placand ochiului, generand o oaza de bucurie si poezie.
Fiii celor doi sunt implicati si ei in cioplitul in lemn: Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
De profesie, sunt pianist si profesor la Liceul de Muzica Dinu Lipatti", mai spune Lucian Velciu, care este implicat si in activitatile de la Muzeul de Arta si Arheologie.
A absolvit Liceul Teoretic "George Cosbuc" din Bucuresti (Bacalaureat 1974), o scoala postliceala de secretariat-stenodactilografie din Bucuresti (1977) si doua institute de invatamant superior:
google-analytics.com