Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv. Zoologic, noul material al trupei, contine 12 piese originale (si un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care si unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres in ultimul an: de la Nu Ma Opri, la Wish (You We’re Here) sau In Culori.
Noul material vine dupa o perioada lunga de asteptari, timp in care trupa a trecut prin mai multe schimbari de componenta, ajungand in prezent la formula ideala, cu 7 membri. In tot acest timp, elefantii au compus piese noi, au refacut melodii mai vechi, au lucrat impreuna pentru a ajunge la forma finala de care sa fie cei mai mandri pentru acest album.
Despre Zoologic, Les Elephants Bizarres spun: "A trecut ceva vreme de la primul album, iar in aceasta perioada am cautat sa ajungem la formula ideala de turma. Nu am iesit pe piata cu un album fizic, insa, in tot acest timp, ne-am tinut elefanii aproape scotand single-uri de care suntem mandri si pe care publicul le-a apreciat si fredonat in ultimii ani. 2014 este anul Zoologic pentru noi, iar albumul acesta include cea mai buna varianta muzicala a noastra, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viata trupei. #cineecunoi ne va fi alaturi si sambata aceasta in Colectiv, pentru a sarbatori asa cum se cuvine".
Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitati, artisti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape si cu care a colaborat de-a lungul vremii: Deliric, DOC, Cosmin Lupan, dar si echipa Sector 7. Warm-up-ul evenimentului de sambata seara va fi asigurat de Calin Crișan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers. Si pentru ca petrecerea sa fie de pomina, elefantii au pregatit si lansarea celui mai recent clip realizat pentru piesa In Culori, o colaborare cu Deliric.
Zoologic este produs de Music in Space, albumul fiind inregistrat si mixat de acelasi Bogdan Popoiag (UNU’), producatorul cu care Les Elephants Bizarres a colaborat de la inceputurile sale ca trupa.
Biletele pentru concertul din 29 martie, din club Colectiv, sunt disponibile la pretul de 20 de lei in pre-sale pe www.myticket.ro si www.iabilet.ro si 30 de lei la intrarea in club, in seara evenimentului. Deezer se va ocupa de live streaming-ul intregului concert, pentru fanii care nu vor avea cum sa ajunga sambata la petrecerea de lansare.
Albumul Zoologic va fi disponibil in magazinele de specialitate din 2 aprilie.
Aplicatia Live-Stream Deezer: http://www.deezer.com/app/leseb-live
Pagina FB eveniment lansare: https://www.facebook.com/events/1457706224459307/
Pagina FB Les Elephants Bizarres: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres
Trompa Sus!