Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.33 secunde)
cine sunt greii politicii si afacerilor care participa la marea lansare de la Hotel Caro si il sustin pe Oprescu.
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri:
"Lansare cu aplomb: Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . "In toate partidele sunt multi oameni de calitate.
Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Curtea Veche Publishing si Muzeul National de Istorie a Romaniei va invita luni, 23 septembrie, incepand cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului "Trei poduri peste lume.
Joi seara, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" a fost scena de lansare a doua noi "vedete" ale dealerului Rucom - Chevrolet Epica si Chevrolet Captiva.
Joi seara, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" a fost scena de lansare a doua noi "vedete" ale dealerului Rucom - Chevrolet Epica si Chevrolet Captiva.
"Este prima lansare la nivel national a noului Megane si Megane Coupe. ... Noul Megane si Megane Coupe beneficiaza de o oferta de lansare de patru ani garantie sau 100.000 km si de o oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro.
Dacia a primit peste 20.000 de comenzi in Franta pentru SUV-ul Duster in primele sase saptamani de la lansare.
Vineri, 25 martie 2011, la ora 09:30, la Ateneul Roman, Filarmonica George Enescu, are loc conferinta de lansare a Programului de Cooperare Elvetiano-Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse". ... La conferinta de lansare vor participa:
Daca doresti sa organizezi un eveniment tip corporate, fie ca te gandesti la o intalnire de afaceri, o lansare de produs, conferinta de presa, eveniment de networking sau chiar gala, Concorde Old Bucharest Hotel este unul dintre locurile cele mai potrivite din Bucuresti pentru aceasta.
A fost o lansare calculata, in sensul obtinerii unei anumite vizibilitati in perspectiva anuntarii candidaturii? ... Zilele trecute a avut loc o noua lansare, in Sectorul 3, la Casa Artelor.
Un nou succes, o noua cunoastere si un exemplu evident ca se poate, a fost si evenimentul de lansare al cartii Viata Altfel care s-a ridicat la un nivel de profesionalism adevarat, care scoate in evidenta calitatea si valoarea organizatorilor, a gazdelor cat si calitatea informatiilor.
Dupa ce Tatarusanu l-a blocat pe Elyounoussi, scapat spre poarta (67), gazdele au majorat diferenta prin Oedegaard (70), care a marcat dupa o lansare a lui King, care a trecut subtil de Grigore.
Daca in toamna anului trecut se vorbea de o lansare a modelelor high end undeva spre sfarsitul lunii ianuarie si ulterior se astepta ca placile sa-si faca aparitia in cadrul expozitiei CeBIT din martie, AMD (sau mai bine zis ATI) nu se dezminte si amana lansarea pana spre jumatatea anului.
Primul procesor grafic al AMD se apropie cu pasi repezi de lansare. Practic nu este produs de la zero de AMD, ci proiectul a fost initiat de ATI, inainte de a fi achizitionata.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Sloganul de lansare este "ucigasul de iPad" Brandul Evolio a intrat pe piata in 2007, a fost prezent la inceput pe GPS-uri, a devenit cunoscut apoi prin e-readere, iar in ianuarie s-a lansat EvoTab, o tableta de sub 800 lei,.
google-analytics.com