Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR: Cine a gasit tineretea mea.
Totodata, Sergiu Cioiu va sustine un recital, cu participarea exceptionala a binecunoscutelor vedete ale muzicii ussoare romanesti,
Pompilia Stoian, Stela Enache si Silvia Dumitrescu
Vor fi prezentti numerosi reprezentanti din show-biz, colegi de breasla, actori, muzicieni, interpreti, compozitori, prieteni dragi ai artistului.
Evenimentul specialva fi urmat de o sesiune de autografe luni, 30 octombrie, orele 19.00, la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor nr. 50B).
Pe cine numim.. EU?, un exceptional spectacol muzical poetic, insotit de lansarea noului album Cine a gasit tineretea mea.
Muzician, actor, interpret de jazz, swing folk si compozitor Sergiu Cioiu a revenit, din Canada, unde este stabilit de multi ani, pe firmamentul show-ului din Romania, unde va ramane pana pe 5 decembrie, perioada in care a avut si va avea mai multe aparitii cu acest spectacol, cu lansari si sesiuni de autografe ale noului album, dupa cum urmeaza:
Bucuresti.
Vineri 27 octombrie, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, inaintea lansarii, artistul a fost invitat special in spectacolul Euro Savoy, regia - Alexandru Arsinel. Dupa spectacol, a avut loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Constanta
Joi, 2 noiembrie, orele 18.00, in cadrul unei conferinte neconventionale cu titlul Revenind, mereu revenind la Curtea Brancoveneasca (strada Vasile Lupu, nr. 43-45), Sergiu Cioiu va vorbi despre poezia romaneasca, despre viata culturala a anilor '60 - '70, despre destinul unui artist roman aflat departe de casa, dar si despre mirajul strainatatii.
Vineri, 3 noiembrie, orele 11.00, in sala Coriolan a Colegiului National Mircea cel Batran va avea loc intalnirea lui Sergiu Cioiu cu directiunea, profesorii si elevii olimpici.
Sambata, 4 noiembrie, orele 19.00, pe scena Salii Elpis a Teatrului pentru Copii si Tineret, va avea loc un Recital Extraordinar de poezie romaneasca si muzica usoara. Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Craiova
Sambata, 11 noiembrie, ora 19.00 la Teatrul National Marin Sorescu: spectacolul Pe cine numim.. EU?. Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Slatina
Duminica 12 noiembrie orele 19.00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu: spectacolul Pe cine numim EU?. Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Caracal
Luni 13 noiembrie orele 19.00, la Centrul Cultural Municipal: spectacolul Pe cine numim EU?. Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Bucuresti, TVR 2
Vineri 17 noiembrie, SERGIU CIOIU este invitat al emisiunii Ieri, Azi, Maine, prezentat de Corina Danila