Cautare

58983 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (6.37 secunde)
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, ca va propune in partid crearea unui mesaj pentru Transilvania in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. "Eu ma voi bate in partid pentru ca in aceasta campanie sa existe mesaje specifice pentru Transilvania.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, luni seara, ca nici Uniunea nu este prea dornica sa colaboreze cu PSD, in conditiile in care formatiunea pe care o conduce ar fi dorit constituirea unei coalitii de dreapta PDL-PNL-UDMR, dar a subliniat ca "o coalitie majoritara" trebuie sa existe.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Edi Iordanescu (42 de ani), fostul antrenor al FCSB, a vorbit cu jurnalistii la plecarea de la baza sportiva a ros-albastrilor dupa ce si-a luat ramas bun de la jucatori.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi. Tradata de iubit, fata a fost razbunata de judecatori (Autor:
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
Sezonul estival a început de ceva vreme si, o data cu el, problemele legate de obtinerea banilor necesari pentru petrecerea concediului.
Sezonul estival a început de ceva vreme si, o data cu el, problemele legate de obtinerea banilor necesari pentru petrecerea concediului.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. Pe acestia din urma fostul premier ii numeste papagali si le adreseaza un mesaj.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Alexis Tsipras spune ca nimeni nu poate ignora vointa unui popor Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua destinul in propriile maini, transmit EFE, AFP si DPA.
Birourile permanente au decis sa convoace pentru astazi sedinta Camerelor reunite ale Legislativului. Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Traian Basescu le-a adresat lui Nicolae Vacaroiu si Bogdan Olteanu, in calitatea lor de presedinte al Senatului si, respectiv, al Camerei, o scrisoare in care ii anunta ca doreste sa transmita un mesaj Legislativului in sedinta a plenului reunit. ... a) din Constitutia Romaniei si al art.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a transmis, sambata, "un mesaj sincer de condoleante poporului polonez si familiilor demnitarilor disparuti" in tragedia aviatica in care si-a pierdut viata presedintele Lech Kaczynski.
Cum nici fostul, nici actualul presedinte al PSD nu renunta, va fi convocat CEx. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!! ... nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: ... Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese.
google-analytics.com