Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (2.93 secunde)
"Singurul care nu face jocuri in partid este Ion Iliescu. In rest, toti, inclusiv eu, facem jocuri", a adaugat Vanghelie.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
"Institutul face jocuri neortodoxe" "Acest institut mai face si alte jocuri, mai neortodoxe. Macar el sa sustina PDL, ca toata tara e impotriva celor care conduc Romania.
De asemenea, pe faleza Cazinoului au fost organizate ample manifestari, spectacole in aer liber si jocuri de artificii.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca va modifica atat Codul Fiscal, cat si Codul de Procedura Fiscala, cu scopul de a bulversa mediul de afaceri din alcool, tigari, produse petroliere si jocuri de noroc.
La trei stele, 1,8 milioane lei De Revelion, turistilor le sunt oferite cina festiva de Revelion (cu obiceiuri si traditii romanesti, tombola, programe artistice, divertisment, meniuri cu specific romanesc sau pescaresc), seara de Carnaval de pe 1 ianuarie (cu muzica de petrecere, jocuri distractive, concursuri etc).
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line. ... Toti cei trei giganti spera sa transforme optiunea multiplayer si conferinta video in elemente de baza ale viitoarelor jocuri video.
In schimb, Adrian Georgescu, director general al salilor de jocuri electronice Admiral, este de acord cu proiectul Finantelor, in conditiile in care acesta va fi si realizabil. ... Astfel, acei intermediari care vor transfera bani catre firmele de pariuri si jocuri online vor intra in ilegalitate, potrivit proiectului de lege.
Biletele loto, pariurile sportive si orice alte jocuri de noroc legale se vor scumpi in curand, din cauza timbrului social.
Campania se deruleaza in toate cele noua hypermarket-uri Real din tara iar in cadrul ei se vor oferi premii in valoare totala de 34.048,44 RON, constand in calculatoare, rechizite scolare, MP3 playere, iPod-uri, birouri scolare, jocuri PC etc.
Veniturile din jocuri de noroc vor fi impozitate, prin retinere la sursa, cu o cota de 20% aplicata asupra venitului net care nu depaseste cuantumul de 10.000 de lei si cu o cota de 25% aplicata asupra venitului net care depaseste cuantumul de 10.000 de lei inclusiv.
Pentru emisiunile televizate de tip "jocuri si concursuri", ANPC sfatuieste consumatorii sa se informeze complet asupra tarifului apelului telefonic, a duratei apelului telefonic si costurilor implicite, asupra datelor pe care le solicita organizatorul jocului sau concursului, sa se informeze daca va comunica in direct cu un operator sau apelul sau este preluat de un robot telefonic - in acest caz trebuie sa se intereseze care este durata de asteptare pana la preluarea de operator, aceasta putand fi destul de mare si contra cost.
Aproape 4% din salile de jocuri din toata tara au fost inchise si peste 10% din personal a fost disponibilizat, anunta Asociatia Organizatorilor de Cazinouri. ... Patronii firmelor de jocuri de noroc sustin ca au fost nevoiti sa ia masuri drastice.
163 de agenti economici in vederea desfasurarii activitatii de jocuri electronice de noroc in sala, in timp ce numarul licentelor eliberate pana la inceputul acestei luni a ajuns la 57.
Din pacate, Grecia este folosita si pentru jocuri de putere in sanul UE. ... Aceste jocuri slabesc Uniunea, in ansamblul ei, dar si capacitatea ei de a influenta lucrurile la nivel global.
Majoritatea patroni care prefera munca la negru activeaza in domenii precum constructii, comert si jocuri de noroc. ... Este vorba de angajatori din domeniul constructiilor, comert si jocuri de noroc.
Au fost comandate jocuri puzzle cu pasajul Basarab, umbrele si sepci, toate imprimate cu logo-ul noii lucrari. ... De la jocuri puzzle, umbrele si sepci imprimate cu logo-ul Pasajul Basarab pana la defilari cu motociclete, masini tunate, pompieri sau politisti calare.
pe actiuni Mihai a explicat de ce crede el ca tinerii trebuie sa invete sa faca tranzactii pe Bursa, in loc sa cloneze carduri sau sa joace jocuri de noroc. "Sunt multi studenti care au bani si pariaza la jocuri de noroc, la pariuri sportive.
Sunt doua jocuri in primul stagiu, cu posibilitatea de a fi televizate toate trei si patru jocuri in stagiul doi", a anuntat administratorul delegat al pandurilor, Viorel Temelescu.
Ultimele doua jocuri erau deja stabilite de la plecarea din tara, Pandurii urmand sa joace cu MSV Duisburg si FK Baku. ... Romania va sustine doua jocuri de verificare, cu Turkmenistanul, pe 27 ianuarie, si cu un adversar nestabilit, pe 31 ianuarie.
google-analytics.com