Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (4.04 secunde)
Cercetarile in ceea ce-l priveste pe Valerica Petre au fost disjunse in dosarul in care agentul-sef Iulian Iliuta Nucu a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru trafic de influenta. ... - agentul-sef Iulian Iliuta Nucu) a dat vina pe mine.
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat. ... Pana sa devina senator, Iulian Badescu (n.
Pozitia lui Codreanu a fost intarita de declaratia presedintelui Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Nu s-a efectuat controlul medical periodic obligatoriu si nu s-au distribuit antidotul si hrana suplimentara salariatilor care au acest drept”, ne-a declarat ieri Iulian Necula.
Iulian Necula, presedintele sindicatului, a declarat ca prima propunere inaintata de muncitori a fost alinierea salariilor la cuantumurile prevazute in contractul pe ramura constructii de masini, la care Commet este afiliata, astfel incat salariul minim net sa creasca de la 540 de lei, cat este in prezent, la 690 de lei.
Iulian Tocu, directorul Commet, nu a putut fi contactat pentru a putea sa-si spuna punctul de vedere. Cu toate acestea Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent din cadrul societatii, a declarat ca "Actiunea Primariei este ca un act criminal la adresa Commet".
S-au adunat numeroase tigari si toate au ajuns in atelierul artistului Iulian Moldovan, https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil. ... Nu sunt fumator si am incercat sa transmit ideea de viata, sa ii facem pe oameni sa realizeze consecintele fumatului, ne-a spus artistul Iulian Moldovan.
Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme. ... Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
in Grand-Place se gasesc terase sic, unde va veti putea trage sufletul sorbind dintr-o bere traditionala apreciata in intreaga lume.
Se pare ca anul acesta a fost unul benefic pentru producatorii si comerciantii de bere, deoarece consumul a explodat pe perioada acestei veri. In urma statisticilor efectuate, se arata ca consumul de bere a crescut cu 23% fata de cel din sezonul precedent.
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis. ... Din primele informatii, se pare ca soferul unui TIR, incarcat cu lazi de bere, a pierdut controlul masinii si aceasta s-a rasturnat.
"Verzii" galateni vor sa-i desfiinteze pe cei care, pentru a stringe voturi, fac "pomeni" cu mici si bere in timpul campaniilor electorale. "Partidele obisnuiesc sa-si cistige voturile dind mici si bere oamenilor.
Legea berii, restanta din legislatura trecuta Unul dintre cazurile cele mai elocvente de tergiversare a procesului de legiferare a fost controversata Lege a berii, prin care micii producatori de bere primeau anumite scutiri de taxe si impozite, precum si anularea datoriilor acumulate la bugetul de stat incepand din 2003.
Legea berii, restanta din legislatura trecuta Unul dintre cazurile cele mai elocvente de tergiversare a procesului de legiferare a fost controversata Lege a berii, prin care micii producatori de bere primeau anumite scutiri de taxe si impozite, precum si anularea datoriilor acumulate la bugetul de stat incepand din 2003.
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. ... Sticle de bere sparte, chistoace, coji de portocale si confetti se asterneau imbacsite la picioare, inabusind cu ura pardoseala de marmura.
Conform evaluarilor existente, la Primaria Culciu patru grajduri ar costa cit o lada de bere Grajdurile atribuite in baza H.G. ... Deci, la un calcul mai simplu, patru din cele cinci grajduri in cauza costa la un loc cit o lada de bere.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
La Beraria H vor exista 15 tipuri de bere. ... Aici nu conteaza ce bere bei, ci cate beri bei", a declarat Vlad Dumitru. Cea mai ieftina bere va fi 7 lei.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival.
Cu alte cuvinte, o prajitura mica dauneaza mai putin decat o halba de bere. ... Nu degeaba este renumita expresia "burta de bere". Biologic, procesul de crestere a "burtii de bere" are loc in felul urmator:
google-analytics.com