Jurnalul National: TRAGEDIA din Apuseni: Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata

Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
Alexandru Ion, fratele studentei Aurelia Ion, a declarat pentru Mediafax ca a aflat de moartea surorii sale de la televizor, dupa ce anterior, in jurul orei 18:00, mama sa l-a rugat sa intre pe internet si sa caute amanunte cu privire la accidentul aeronavei in care stia ca se afla si Aurelia.
Referitor la interventia pentru salvarea celor care se aflau in avion, fratele fetei a spus ca are, pe de o parte, o parere proasta, in contextul in care "s-a intervenit foarte greu si, practic, nu si-au dat seama la timp de mijloacele de care dispuneau pentru a ajunge mai repede", iar pe de alta, una buna, respectiv aceea ca pentru sapte victime s-au mobilizat aproape 300 de oameni.
Alexandru Ion este de parere ca sora lui ar fi supravietuit daca avionul ar fi fost gasit mai devreme, scrie monitorulcj.ro.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apararii Nationale (MApN).