Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.40 secunde)
"Nu sunt neaparat membri ai PD, sunt militari care s-au pensionat, aproximativ 35 de persoane care, in cursul zilei de marti, se vor plimba cu vaporasul Anghel Saligny", ne-a declarat deputatul PD, care ne-a asigurat ca astfel de actiuni vor mai avea loc, sub coordonarea sa, pe parcursul acestei vacante parlamentare de vara.
In acest sens, presedintele Consiliului Executiv al PC, Florin Anghel, a declarat ca ii va cere ministrului de Interne, democratul Vasile Blaga, sa elaboreze o ordonanta de urgenta pentru amanarea cu doi ani a punerii in practica a prevederilor Statutului alesilor locali referitoare la migratia politica.
Indoiala lui Blaga Desi Emil Boc a declarat ca nu a primit nici o invitatie la discutii din partea liberalilor, dupa conferinta de presa de la Craiova democratii au plecat la negocieri, lucru confirmat de mai multi liberali, printre care si presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel, prezent la Craiova la Conferinta Asociatiei Municipiilor din Romania.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a motivat ca prevederea are rolul de a-i descuraja pe "aventurieri" ti pe cei care vor "sa se joace de-a alegerile ti de-a politica".
Ministrul de Interne Dan Nica a declarat ieri ca premierul Boc a semnat numirea lui Cristian Fainis drept secretar de stat pentru siguranta si ordine publica in locul chestorului Anghel Andreescu (foto) care s-a pensionat la cerere.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
In urma receptiei de executare a lucrarii, Consiliul Local s-a angajat, prin Anghel Nicolae (foto), primarul comunei Castelu, sa achite contravaloarea serviciilor, dar acest lucru inca nu s-a mai intamplat.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
N-o meritam, cred, pe Cristiana Anghel. ... Cristiana Anghel, predestinata la un nume de Crist, demonstreaza, pe patul ei de spital, cu furtune in vene care o alimenteaza artificial, nu pentru 80.000 de oameni, cati aduna sindicatele, ci in numele a opt milioane sau poate mai multi.
Alegerea unui nou primar survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu (eliberat conditionat intre timp).
Pe afisul electoral al candidatului Doru Dancus apare sloganul "Doru dupa Anghel", facandu-se trimitere la fostul primar al orasului Baia Mare, Cristian Anghel.
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
"Mihail Viorel Anghel "Mi se pare ca Dzeu l-a blagoslovit cu cel mai potrivit nume - BASESCU!" Mihail Viorel Anghel "Base Manelistu", Alina Florescu "Perversu" de la Constanta" Serban Greceanu "Dictachioru" Paul Malaianu "Traian Imbarligatorul" Iuliana Draghici "DEZBINATORUL" Balaban Valentina "Razbunatorul Traian " Adina Rosu "Samanta de scandal "Adrian Cristea ‎,,LICURICIUL " Snaider Paul " Ce sa caute un betiv, curvar, mincinos, bandit, escroc in panoplia istoriei ?" Timu Victor "Marinarul Betiv, sau Taietorul de pensii si salarii !
Senatorul ADRIAN ANGHEL a sustinut o declaratie politica intitulata: Initiativa - vot prin corespondenta. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
“In momentul de fata, companiile de taximetre din Bucuresti lucreaza cu o rata a profitului de 2-3% pe an, la un pret cuprins intre 9.000 si 9.900 de lei, iar pentru a obtine o rata mai mare ar trebui ca tariful pe kilometru sa creasca“, a declarat directorul executiv al Camerei Taximetristilor din Romania, Teodor Anghel.
google-analytics.com