Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (4.37 secunde)
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu 3% in februarie si cu 8% in primele doua luni, comparativ cu perioada similara din 2009, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.
In SUA, cand unul dintre state este in dificultate, toate celelalte se simt implicate. Suntem cu totii in aceeasi bara. ... "Rata somajului in randul tinerilor se apropie de 30% in Grecia, iar in Spania depaseste 44%.
"Respectand regulile jocului, Spania trebuie acum sa isi reduca cheltuielile, ceea ce va duce, aproape sigur, la cresterea in si mai mare masura a somajului. ... Spania poate intra in aceeasi spirala mortala care a afectat Argentina cu un deceniu in urma.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova.
Parteneriatul dintre TVR si Dolce, inceput cu UEFA Champions League si continuat cu EURO 2012, va fi in vigoare si la Jocurile Olimpice de la Londra.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Tragerea la sorti a grupelor CM 2014 a avut loc la Costa do Sauipe, in Brazilia. Campioana mondiala Spania va intalni in grupe pe Olanda, Chile si Australia. Grecia, care a eliminat Romania in baraj, va intalni Columbia, Coasta de Fildes si Japonia. ... Dueluri SOC in grupe:
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
3 vor reprezenta meciuri din grupe, in timp ce una va fi din optimi. ... Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) ; ... Cele 13 tari organizatoare nu vor obtine direct calificarea la EURO 2020, ci vor juca in calificari.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Jorge Gonzalez, cantaretul care a cucerit Spania in cadrul concursului La Voz”, lanseaza impreuna cu Mirella Cesa single-ul si videoclipul Esta Noche”.
In topul preferintelor se afla Germania, Marea Britanie, Franta, Italia și Spania, iar Ungaria, Ucraina, Rusia si Bulgaria se afla spre sfarsitul clasamentului simpatiilor.
Ion Tiriac se confrunta cu mari probleme in Spania. Un nou factor intervine in cadrul anchetei privind cedarea arenei "Caja Magica", iar cazul a ajuns pe birourile judecatorilor Tribunalului din Madrid.
Ebola a pasit in Europa In premiera, o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient internat intr-un spital din Madrid Autoritatile spaniole au anuntat ca o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient aflat intr-un spital din Madrid.
CAND VA AJUNGE EBOLA IN ROMANIA? ... Magda Marincovici si Dan Constantin) Primul caz de Ebola a aparut in Spania, ceea ce anunta inceperea raspandirii groaznicei boli in Europa. Specialistii de la Nordtheastern University Boston au realizat o simulare de laborator a probabilitatii extinderii Ebola in diferite zone ale lumii.
Magda Marincovici si Dan Constantin) Isterie la Praga din cauza a trei suspiciuni de infectie Ebola neconfirmate In tarile din vestul Africii, zona atinsa sever de epidemia de Ebola, lucreaza si romani.
google-analytics.com