Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (7.78 secunde)
Mariustuca.ro / Apa de javel, folosita pentru dezinfectarea unor obiecte, provoaca sinuzita, otite, pneumonii in cazul copiilor (Autoare:
Pentru luna iunie, perioada din an in care copilaria este intens celebrata, Cameleonia a pregatit o serie de decoratiuni menite sa pastreze cele mai importante momente din viata copiilor.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
OLTEANU ANA MARIA) 20 DE STATE DIN EUROPA ERAU CONDUSE DE FAMILIILE REGALE IN ANUL 1916. IN PREZENT MAI SUNT 10 REGATE IN EUROPA, CASTIGA TOT MAI MULT TEREN FORMA DE GUVERNAMANT REPUBLICA.
Spania inregistreaza o crestere de 23% a cazurilor de Covid. 88,9% din publicul tinta s-a vaccinat in Spania. 2 milioane de vaccinati cu Janssen primesc booster.
Spania este tara europeana cea mai afectata de incendiile de vegetatie. Peste 200.000 de hectare de vegetatie au ars in primele 6 luni in Spania.
Spania scoate TVA-ul la paine. Spania a decis sa mareasca pensiile cu 8,5% in raport cu inflatia. Noul decret al Guvernului elimina TVA-ul la alimentele de baza.
Din fericire Mirela Lavric s-a ales doar cu cateva zgarieturi si nu a ramas internata in spital. Politistii au deschis un dosar penal in acest caz.
Intalniri stranii in fostul URSS (Autor: ... Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
Maria Timuc) Nu mi-am imaginat niciodata ca voi scrie despre Gica Voicu intr-un asemenea moment si, daca ar fi fost posibil sa-mi imaginez, poate m-as fi gandit sa se intample acest lucru intr-o vreme in care ar fi fost batran.
Tinerii social-democrati s-au tinut de cuvant ti, ata cum au promis cu ceva timp in urma, au donat Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie trei aparate de aer conditionat in valoare de aproximativ 4.000 de lei.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost internata la Spitalul Militar Cluj-Napoca, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, ea fiind mutata, in 12 septembrie, dintr-un salon al Sectiei Neurologie intr-o rezerva de la Terapie Intensiva.
Deputatul PD-L, Monica Iacob-Ridzi, este internat de mai multe zile in stare destul de grava la Spitalul Universitar Bucuresti, declara surse apropiate familiei, citate de realitatea.net. ... Potrivit medicilor, Monica Iacob Ridzi va mai ramane cel putin trei-patru zile in spital, in functie de cum raspunde la tratament.
Liana Dumitrescu a avut o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul in alta clinica, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias.
O fetita in varsta de 10 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe trambulina si s-a lovit puternic de bordura bazinului de inot. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care un baiat o impinge pe copila.
Nascuta la Londra in 1920, ROSALIND FRANKLIN a fost un biofizician britanic cu o contributie decisiva la intelegerea structurii moleculare a ADN-ului, virusurilor, carbunelui si a grafitului.
Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman", sarbatorita de Google printr-un logo special Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, implinirea a 84 de ani de la nasterea indiencei Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman" datorita abilitatii de a realiza rapid calcule matematice complexe in minte.
copiii Numeroase cazuri de otravire cu substante care alimenteaza tigaretele electronice au fost inregistrate in Statele Unite scrie New York Times. ... Ingerat sau absorbit prin piele, acest amestec poate provoca stari de voma, convulsii, chiar decesul in unele cazuri.
Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef. "Nicio clipa nu a fost vorba despre o certa intre noi, sau de discutii in contadictoriu, sau altceva.
Kate Middleton s-a internat pentru a naste Printesa Kate Middleton, sotia printului William a fost internata, luni, la spitalul St. ... Mama si sora ducesei au ajuns, in urma cu putin timp, la spital pentru a fi aproape de printesa intr-un moment atat de special.
google-analytics.com