Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (4.21 secunde)
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. ... Cand a ajuns in apropiere de statia R.A.T.B. ... Petra de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
O judecatoare din Iasi a fost internata cu forta la Spitalul de Psihiatrie "Socola", dupa ce si-a terorizat vecinii in toiul noptii.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a avut marti o intrevedere cu Alicia Miguel Garcia, consilierul pentru politici sociale al Comunitatii Valencia, pentru a discuta aspecte privind gestionarea fondurilor europene, dar si situatia romanilor care traiesc in Spania.
Blocul National Sindical a sesizat forurile europene cu privire la eliminarea vizelor impuse muncitorilor romani care vor sa lucreze in Spania, considerand ca pastrarea acestei restrictii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana incalca legislatia comunitara.
Intermediarii de contracte de munca, asa-numitii samsari, s-au imbogatit de pe urma romanilor plecati la munca in Spania.
La mai putin de doua luni de la aderarea la Uniunea Europeana, muncitorii romani care vor sa lucreze in Spania se lovesc in continuare de piedicile puse de autoritatile locale. ... Spania este singura tara care a pastrat vizele pentru muncitorii romani, acest lucru contravenind legislatiei europene.
In prezent au loc consultari intre Romania si Spania pentru simplificarea accesului muncitorilor romani pe piata spaniola, partea romana favorizand ca metoda de abordare dialogul, nu actiunile unilaterale, precum actionarea in justitie, bazandu-se pe relatiile foarte bune dintre cele doua state, a precizat Vintan.
Oficialii europeni avertizeaza autoritatile române sa urmeze exemplul Spaniei si sa foloseasca fondurile Uniunii în scopurile pentru care au fost alocate. ... Autoritatile administratiei publice centrale si locale organizeaza seminarii si dezbateri, împart pliante informative si vorbesc despre domeniile în care vor fi împartite fondurile Uniunii Europene.
Oficialii europeni avertizeaza autoritatile române sa urmeze exemplul Spaniei si sa foloseasca fondurile Uniunii în scopurile pentru care au fost alocate. ... Autoritatile administratiei publice centrale si locale organizeaza seminarii si dezbateri, împart pliante informative si vorbesc despre domeniile în care vor fi împartite fondurile Uniunii Europene.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Romania a ocupat anul trecut locul doi in UE in privinta sumelor de bani trimise in tara de origine de cetatenii care muncesc in strainatate, valoarea expedierilor romanilor ridicandu-se la 4,4 miliarde de euro, potrivit biroului de statistica al Uniunii Europene, Eurostat.
Dupa Romania, cele mai accentuate cresteri se observa la Spania si Polonia.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Selectionata Spaniei, detinatoarea trofeului, s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, in urma victoriei, scor 4-2, la loviturile de departajare, de miercuri, de la Donetk, in fata Portugaliei, in semifinalele competitiei. ... Pentru Spania au inscris Iniesta, Pique, Ramos si Fabregas si a ratat Xabi Alonso. ... Paulo Bento Spania:
Campionii mondiali si europeni au dechis scorul in primul meci de la CM 2014 si au fost la un pas de a intra la cabine in avantaj. Dar Van Persie a egalat in minutul 44, dupa care batavii au declansat tavalugul spre poarta lui Casillas.
Spania a invins Angola si Romania este eliminata din competitie Echipa feminina de handbal a Spaniei a invins formatia Angolei cu scorul de 26-22 (13-12), duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, iar nationala Romaniei este eliminata din competitie.
google-analytics.com