La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. I. C. Bratianu din sectorul 3, pe M. Stefan de 24 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford avand o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.


La data de 25.11.2011, in jurul orei 03.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 3, pe V. George de 32 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Toyota avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.La data de 25.11.2011, in jurul orei 03.40, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o, pe str. Stirbei Voda din sectorul 1, pe L. Cristina de 25 ani, din judetul Brasov, care se afla la volanul unui autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatoarea auto a fost condusa la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.