Cautare

238 de rezultate pentru "inna goala" (9.28 secunde)
Institutia a ramas cu pusculita goala gratie aceluiasi MS, care a semnat acordul cu sindicatele, dar a alocat un buget prea mic pentru a putea acoperi integral salariile.
Vad altfel lucrurile, pentru ca punga cu bani este mai goala in acest an si atunci trebuie sa ne conformam cerintelor.
Jucand pe post de atacant, Stan nu poate lipsi de la nici un eveniment sportiv, de la care nu pleaca niciodata cu mana goala.
Pe de alta parte, spre exemplu, Dolores Tatar, director coordonator al Directiei de Sanatate Publica, a lasat goala rubrica de propuneri, dar "s-a scos" cu rubrica proiectelor in derulare, unde a mentionat "Permis european de conducere a calculatorului".
Cuza a ramas goala atat sambata, cat si duminica. "Conditiile meteorologice nefavorabile de vineri, 7 august, si sambata, 8 august, au impiedicat montarea celor doua terenuri de fotbal pe strada A.I.
Pentru el, democratia e doar o vorba goala, orice ar scrie in constitutie el intrepreteaza dupa bunul plac, pentru a-si asigura intreaga putere lui si clicii de lingai si mafioti care-l inconjoara.
Oricat de ciudat ar suna acest cuvant in gura "animalului politic" Basescu, daca nu este doar vorba goala, ci vointa reala, ar echivala cu speranta firava ca dinspre Palatul din deal este probabil sa adie un aer mai bland.
O grupare militanta a femeilor, "Femen", a organizat duminica un protest fata de distrugerea bazelor democratiei in Ucraina, intr-una dintre sectiile de votare din Kiev, unde era asteptat liderul opozitiei Viktor Ianukovici, relateaza Interfax-Ucraina in pagina electronica.
sa-i lovim la buzunare, sa vedem daca mai spun ei bancuri si mai lanseaza indemnuri la nesupunere cu burta goala!
Restul salii a fost goala dupa ce Opozitia a parasit incinta. Zilele cand starnea entuziasmul s-au dus definitiv. Daca Basescu a sperat sa se intample o minune si sa revina in gratii cu un discurs bun, ei bine, minunea nu s-a produs.
Ca daca ar vrea, si-ar pastra respectul fata de statul de drept si s-ar delimita de regimul Basescu, iesind din Parlament si lasand sa apara in pielea goala Marea Adunare Nationala.
Ulterior, Axinte a explicat ca a preferat "tot felul de fil¬me frantuzesti plictisitoare, gen Educatie, Justitie sau Agricultura, care ruleaza de obicei cu sala goala", in loc sa ii zica "vreo doua de la obraz despre flota" sau sa i-o tranteasca "p-aia cu tiganii, drogatii, alcoolicii si prostituatele".
Stiu, pe burta goala nimanui nu-i arde sa dezbata astfel de subiecte. De altfel, sunt convins ca acestea au fost si socotelile celor cinci cabinete Boc.
Sau, daca vreti altfel, un Badea Cartan cu bocceluta goala in spate, in drum spre o columna a lui Traian pe care n-o va vedea niciodata.
Vorba sa pe deplin goala, dar pe care o rosteste si cel mai des, e "Poporul". Guvernatii actuali au generat cea mai mare opotunitate pentru actiunile Opozitiei, din intreaga perioada de dupa Revolutie.
Din textul Constitutiei a facut o vorba goala. Multa incrancenare impotriva a tot ceea ce inseamna misiune publica, actiune pusa in slujba comunitatii.
Cand eu sunt investit fara audieri legale in Comisii, cu o jumatate de sala goala, cand eu am din prima zi a mandatului meu o greva parlamentara a intregii Opozitii, ar fi trebuit, cred eu, sa fie prima preocupare dialogul pe acest subiect", a spus Antonescu.
Si nu se duce cu mana goala, ci cu deciziile Curtii Constitutionale care spun ca ceea ce s-a facut - cu "violenta" si "viteza" cunoscute - a fost suta la suta democratic.
Parca in hainele tale a intrat alt om si parca celalalt a plecat in pielea goala, pe undeva, prin ceruri ori iad.
Multi vor trage concluzia care e tiparita pe pachetele de tigari: votatul poate dauna grav sanatatii! Mai bine uitati-va la poze cu politisti in pielea goala.
google-analytics.com