Cautare

238 de rezultate pentru "inna goala" (2.92 secunde)
In cazul in care Hilary Clinton ar fi aleasa presedinte si ar face anchetele promise, dar s-ar intoarce cu mana goala (ceea ce este foarte probabil), teoreticienii conspiratiei vor fi furiosi si neconvinsi, in timp ce publicul larg ar putea trage concluzia ca OZN-urile nu sunt un subiect care merita atentie.
- Mie mi s-a parut un lucru nepermis ca nu s-a vorbit despre jumatatea aia goala si ani de zile si-au dat cu parerea despre Revolutie numai fostii securisti, de la Timisoara, de la Bucuresti.
O masina goala s-a oprit in fata Downing Street 10 si din ea a iesit domnul Attlee. Sa scrii despre vid, conchide Gave, despre nimic, e o sarcina aproape imposibila.
In septembrie sau octombrie 1995, s-a visat intinsa pe o masa de operatie, goala, acoperita doar cu un cearsaf, in mijlocul unei sali.
In mijlocul incaperii era o masa de otel inoxidabil pe care s-a vazut intinsa, complet goala. In jurul ei erau 5 extraterestri, imbracati in salopete cenusii.
Exista o coloana centrala (goala in interior) care se inalta chiar din mijlocul navei, aceasta este ghidul de unda - undele gravitationale sint canalizate prin el.
M-am uitat inapoi si am vazut a doua pluta, umflata de noi, goala si langa ea, pe sacii ce pluteau, pe timonier.
Te vei cufunda mereu si vei iesi cu mana goala, caci nu vei gasi luna acolo. Apoi, intr-o zi, o sa-ti treaca prin minte ca poate aceasta luna este doar o reflectie, si atunci vei privi in sus.
- Bun, dar cladirea unde functioneaza acum IRO a stat ani de zile goala si a plouat in buncarele alea. Acum sunt populate cu niste acceleratoare de la doua firme, total neoptimal.
E drept ca sala era aproape goala, deputatii neinghesuindu-se sa participe la eveniment, insa presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a incercat sa salveze aparentele, invitandu-le pe doamnele prezente sa ia loc chiar in fotoliile parlamentarilor.
Sarbul Jovanovici a profitat de lipsa la marcaj a lui Musca, a patruns in careul oradean si a centrat perfect de la marginea careului mic pentru latul lui Onofrei ramas singur cu poarta goala.
In apelul grupului se afirma ca "promisiunea facuta romanilor de clasa politica, aceea de a fi cetateni ai unui stat de drept, a fost incalcata", ca "suveranitatea poporului a devenit o vorba goala" si ca actuala lege fundamentala "este plina de contradictii si neclaritati".
Ceea ce trebuia sa fie, in cursul zilei de ieri, un miting, o intalnire electorala cu poporul si membrii PNG s-a transformat intr-un esec lamentabil dupa ce s-a constatat ca sala Casei de Cultura din Constanta este aproape goala.
"Nu ma taxati ca am fusta scurta si burta goala", a declarat vineri Oana Zavoranu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta alaturi de presedintele PRM.
"Au adus elevii de la sapte clase de liceu, clasele a XI-a si a XII-a, si i-au bagat in Casa de Cultura din Mizil, ca sa nu aiba Nastase sala goala".
Daca presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, este multumit de nivelul sumelor alocate pentru investitii la drumurile judetene si comunale, mai multi primari sustin ca si in acest an au ramas cu vistieria goala.
Dupa ce Cancelaria Prefectului a ramas goala mai bine de doua saptamani pe 19 februarie Sarpe si-a prezentat primul consilier pe Catalin Grecu si a tinut sa ii informeze pe cei prezenti la intalnire ca are incredere in acesta.
Foarte multi politisti s-au grabit sa ceara in aceasta primavara pensionarea anticipata, pentru a nu pleca din politie cu mana goala, ci cu o suma deloc de neglijat.
Cu toate acestea, Autostrada Soarelui a fost practic goala fata de traseul Bucuresti-Giurgiu sau Bucuresti-Pitesti, ceea ce inseamna ca bucurestenii au ales Bulgaria si muntele.
Pe alta pagina de internet personala, www.cristibusoi.ro, exista o sectiune destinata proiectelor in Parlamentul European, dar e goala.
google-analytics.com