Cautare

2995 de rezultate pentru "infractor lasat in libertate" (5.94 secunde)
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 12:15, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou " Dristor 1", pe A.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. ... G-ral Petre Popovat, au sustras din interior bunuri in valoare de 1000 lei.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, l-au depistat la intersectia bd. ... Niculae in stare de libertate.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 52 de suspecti de comiterea unor infractiuni. ... Din cei 52 suspecti identificati, 25 au fost prinsi in flagrant.
CONSTANTIN de 28 de ani, din Bucuresti, care, in noaptea de 09/10.02.2011, prin spargerea geamului portierei dreapta fata, a sustras un radiocasetofon auto dintr-un autoturism marca OPEL AGILA ce se afla parcat pe Aleea Circului din sectorul 2.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
La data de 31.03.2011, in jurul orei 02.00, agenti de siguranta publica ai Sectiei 24 Politie, l-au depistat pe Calea Ferentari din sectorul 5, pe S.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Avocatii edilului, judecat in stare de arest preventiv inca din luna martie a acestui an, au solicitat, la ultimul termen al procesului, care are loc la Tribunalul Gorj, punerea in libertate a clientului lor.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 12:15, poltisti din cadrul Sectiei 9 l-au prins in flagrant pe T.
La data de 17.12.2011, in jurul orelor 18.30, in urma sesizarii prin Dispecerat 112 Sector 5, politisti din cadrul Sectiei 18 Politie, s-au deplasat in str. ... Prejudiciul, in valoare de aproximativ 30 de lei, a fost recuperat si predat partii vatamate.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P.
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
Aceste povestiri pot intari credinta ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra noastra, si increderea in bunatatea esentiala a oamenilor. O consiliera numita Gayle Earle a povestit urmatoarea intimplare minunata despre felul in care ingerii au ajutat-o sa-si gaseasca portmoneul pierdut.
Chiar daca unii au incercat sa se achite de "datorie" din timp, altii au lasat pentru 2008 aceasta chestiune, ca doar mai e timp.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Un ardelean get-beget pe care il tradeaza, din cand in cand, accentul si vorba molcoma, trimis din linistea muntilor sibieni sa managerieze - pentru ca acesta este cuvantul pe care il foloseste - cea mai dificila politie din tara.
google-analytics.com