La data de 31.03.2011, in jurul orei 02.00, agenti de siguranta publica ai Sectiei 24 Politie, l-au depistat pe Calea Ferentari din sectorul 5, pe S. FLORIN de 20 din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Fiat Punto fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
S. Florin este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


La data de 31.03.2011, in jurul orei 03.55, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie, au oprit pe strada Pucheni din sectorul 5, un autoturism marca BMW, condus de M. ALEXANDRU de 25 de ani, din Bucuresti.
In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii de politie s-a stabilit ca cel aflat la volan avea permisul de conducere retinut.
Cercetarile sunt continuate cu autorul in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere retinut".


La data de 31.03.2011 , in jurul orelor 02,45 politisti ai Sectiei 5 Politie, l-au depistat pe bd Bucurestii Noi pe R. ANDRAS de 31 de ani, din Bucuresti care conducea un autoturism marca FORD SIERRA fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 5 Politie, cu R. ANDRAS in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.