La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, l-au depistat la intersectia bd. Lascar Catargiu cu str. C-tin Daniel, sector 1, pe P. Niculae de 52 de ani, din judetul Teleorman, care avea asupra sa un cutit cu lama de aprox. 6 cm lungime.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu P. Niculae in stare de libertate.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti din cadrul Serviciului de Politie Metrou, l-au depistat in statia de metrou ,,Gara de Nord " pe D. Vasile de 29 de ani, din judetul Buzau, care avea asupra sa un cutit tip briceag in lungime totala de 17 cm, din care lama de 7,5 cm.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Politie Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu D. Vasile in stare de libertate.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 20:00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 12 Politie, l-au depistat pe str. Dristorului, sector 3, pe S. Andrei de 26 de ani, din Bucuresti, care avea asupra sa un cutit.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Secriei 1 Polirie, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu S. Andrei in stare de libertate.