La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. Petre Ispirescu, sector 5, pe B. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca cei doi acumulatori fusesera sustrasi, in urma cu putin timp, de catre cel in cauza dintr-un autoturism marca Dacia 1300, ce se afla in parcarea amenajata a unui bloc situat in str. Nedeleanu Ion, sector 5.
Prejudiciul, in valoare de 200, a fost recuperat integral.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.

La data de 17 septembrie 2010, ora 08.30, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant i-au prins in flagrant pe P. Lucian de 44 de ani, T. Cornel de 48 de ani si un minor de 11 ani, primii doi cunoscuti cu antecedente penale, care au sustras din geanta unei femei de 31 de ani din Bucuresti, in timp ce se afla intr-un autobuz pe b-dul Constantin Prezan, din directia Charles de Gaulle -Arcul de Triumf, un portofel ce continea suma de 347 lei, mai multe documente personale si carduri bancare. Prejudiciul, in valoare de 600 lei, a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie.

La data de 17 septembrie 2010, ora 13.50, Sectia 17 Politie a fost sesizata de Dispeceratul 112 - Sector 5 Politie cu privire la faptul ca in str. Costache Negri, sector 5, o persoana reclama furtul unei motociclete.
Actionand cu operativitate, agentii de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie l-au depistat pe S. FLORINEL de 41 de ani din jud. Iasi, care a sustras din curtea unui imobil situat in str. Costache Negri, sector 5, o motocicleta marca Nipru 650 in curs de restaurare, pentru a o valorifica la fier vechi.
Prejudiciul cauzat, in valoare de aproximativ 4000 lei, a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.


La data de 17 septembrie 2010, ora 16.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie i-au depistat pe S. Aurel de 32 de ani si T. Sorin de 28 de ani, ambii din Bucuresti, care au sustras 2 tevi metalice in lungime de aproximativ 3 metri si diametrul de aproximativ 5 centimetrii, din gradina situata in spatele unui bloc din str. Izvorul Muresului, sector 4.
Prejudiciul, in valoare de 200 lei, a fost recuperat in totalitate si restituit parti vatamate.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.