Cautare

2995 de rezultate pentru "infractor lasat in libertate" (3.38 secunde)
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
In acest episod puteti citi in continuare prima parte a textului lui Osho. ... In lume, asa sta situatia in 99% din cazuri. ... Se intampla si asta cand si cand, dar si in cazul asta exista nefericire, pentru ca exista in permanenta conflict.
Procesul electoral a decurs fara incidente in spatele gratiilor. Arestatii s-au aratat interesati sa-si exprime dreptul de vot intr-un procent incomparabil mai mare decat al persoanelor aflate in libertate.
Adrian Severin publica in Jurnalul National articolul "Refondarea stangii democrate", pe care il puteti citi in continuare. ... Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: ... Liberalismul opta pentru libertate ca baza a securitatii. ... In replica socialismul, la randu-i tot transetnic, aseza in centrul conceptiei sale egalitatea.
Turcescu a spus ca "100% este un brand pe care eu l-am lansat in 2003, nu are legatura cu Realitatea TV decat in masura in care a inceput acolo.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
"Cand o putere intreaga vrea sa te puna in genunchi si tu reusesti sa stai in picioare inseamna ca ti-ai inteles menirea" Din motivele cunoscute, "Exercitii de libertate" - ultima carte scrisa de fostul premier al Romaniei Adrian Nastase - a fost lansata vineri la targul Gaudeamus in lipsa autorului.
La 27 aprilie 1994 majoritatea sud-africanilor au votat pentru prima data in viata lor. In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
Bineinteles, acestea nu reliefeaza aproape niciodata situatia reala a unui agent de turism de pe litoral, din moment ce sefii Garzii Financiare au spus in nenumarate randuri ca 80% din turismul din Constanta se face la negru.
Profitind de faptul ca legea ii cocoloseste, zeci de copii intra in rindul infractorilor. Multi au schimbat deja jucarii pe catuse si tricouri pe haina in zeghe. Marea lor majoritate cunosc, in felul lor, legea la fel de bine ca autoritatile.
expert in fesologie comparata, specialist in surasuri demascatoare, doctor in amoruri paguboase. ... I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
Mai multe cartele pe care deputatii le folosesc pentru a-si exercita dreptul de vot, in cadrul sistemului electronic utilizat de Camera Deputatilor, au fost gasite de catre jurnalisti in sertarele pupitrelor din sala de plen.
Este vorba de faptul ca azi Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit impotriva Romaniei, ca urmare a faptului ca, in 2008, guvernul PNL a dus Romania la marginea prapastiei si, in conditiile unei cresteri economice de 7,8 la suta, a lasat tara cu un deficit de 5,4 la suta", a spus Emil Boc in discursul de raspuns la motiunea de cenzura depusa de PNL si UDMR.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
google-analytics.com