Cautare

72562 de rezultate pentru "in" (1.26 secunde)
Presedintele UCM Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca in acest mod se face apel catre secuime sa fie mai perseverenta in lupta pentru pastrarea identitatii nationale si pentru autonomie.
Sondajul a fost realizat, la cererea TI, de Gallup International, in 64 de tari, in perioada iunie-septembrie 2004, in Romania esantionul fiind de 1.039 de repondenti, iar marja de eroare de plus/minus 2,9%.
Decizia a fost luata in urma dispozitiei date de Biroul Electoral Central, care a cerut oficial reducerea drastica a numarului de sectii de votare in care pot vota alegatorii care isi exprima dreptul la vot in alta localitate decat in cea de domiciliu.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Acesta a instruit rromii cu ajutorul unui manual editat de ProDemocratia, astfel incit acestia sa stie ce sa faca si cum sa se comporte in ziua alegerilor. Vasile Rudai a fost observator pentru ProDemocratia in turul intii si spune ca rromii care vor activa in sectii cunosc legislatia electorala.
Vizibil crispati la inceput, cei doi candidati si-au venit treptat in fire, ba chiar au reusit si cateva figuri libere nesanctionate de un moderator complet timorat de frica de a nu face cumva un pas gresit.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie si-a exprimat convingerea ca sondajul la iesirea de la urne prezentat de CURS, care anunta initial (la ora 21.00 si valabil pentru ora 19.00) un avans de 160.000 de voturi in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, se va consolida astazi.
Din cei 200 de beneficiari de venit minim garantat, 50 sint scutiti de orele de munca in folosul comunitatii, fiind diagnosticati cu diferite afectiuni medicale. De la inceputul anului, acestia au primit ajutoarele sociale in procent de 60-70%.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Mai nou, mai in gluma, mai in serios, atunci cand este solicitat sa acorde o declaratie oarecare, Dontu iese la interval cu o afirmatie de genul "vorbiti, dom'le, mai intai, cu staff-ul meu, care are grija de imaginea mea, imi transmiteti cu doua saptamani inainte intrebarile si dup-aia stam de vorba”.
Dupa numararea voturilor, Nastase a obtinut 61,16%, in timp ce Traian Basescu a fost votat doar de 28,84% dintre alegatorii satmareni, dupa cum reiese din numaratoarea paralela efectuata de PSD si Alianta D.A.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
In privinta viitorului presedinte al PSD, Iliescu a reactionat, intreband la randul sau daca presa vrea sa stie deja ceea se va intampla la urmatorul congres.
Proaspetii senatori au venit ieri cu mandatul de parlamentar primit de la BEC pentru a-si demonstra calitatea de alesi, primind in schimb o mapa care includea regulamente ale acestei Camere, o Constitutie, precum si declaratii de avere.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei. In cadrul Aliantei, PNL si PD se zbat ca sa-si impuna candidatul pentru fotoliul de la Primaria Capitalei.
Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp. Situatia lui Adrian Nastase in interiorul PSD este extrem de complicata.
In urma alegerilor din 28 noiembrie, Uniunea Nationala PSD+PUR a obtinut, in cele doua Camere, 189 de mandate, Alianta D.A. ... In actuala legislatura, in Camera Deputatilor sunt 332 de parlamentari, iar la Senat 137, majoritatea simpla fiind de 235 de voturi.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
google-analytics.com