Cautare

72562 de rezultate pentru "in" (1.16 secunde)
Umanistii mizeaza in continuare pe protocolul de colaborare electorala cu PSD, in cadrul Uniunii Nationale PSD+PUR, protocol care vizeaza castigarea alegerilor parlamentare de catre UN PSD+PUR, castigarea alegerilor prezidentiale de catre candidatul Uniunii, Adrian Nastase, si formarea noului guvern.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Desi alegerile parlamentare au fost deja parafate, tensiunea dintre cei doi adversari principali - PSD si Alianta "D.A.” nu numai ca nu a scazut, dar este intr-o continua crestere, fenomen de altfel foarte normal atata vreme cat scorurile electorale obtinute au ridicat miza prezidentialelor din acest an la o cota neatinsa pana in prezent.
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) a decis ca in negocierile cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru formarea Guvernului sa solicite reprezentare la cel mai inalt nivel.
La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42. “Faptul ca PNL merge catre fuziunea cu PD si ca, hotarat lucru, va fi incalecat de Traian Basescu, a produs multe nemultumiri in randul electoratului si al propriilor membri.
Daca in cadrul emisiunilor radiofonice, cei doi candidati au fiecare timpii alocati si nu se intalnesc intr-o dezbatere in doi, nu acelasi lucru se va intampla pentru televiziune.
“Maghiarii din Transilvania trebuie sa ramana uniti, fiindca in lupta lor nu pot miza pe altcineva.
Nota comuna a acestor lucrari este faptul ca sunt realizate pe baza unor documente, in marea lor majoritate inedite, provenite din arhivele studiate de catre cercetatorii CNSAS.
Le-am multumit pentru felul in care s-a lucrat in aceasta legislatura, pentru ca a fost o perioada foarte incarcata, mai ales in plan legislativ.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament. In plus, ea a confirmat ca exista si se discuta intentia de fuziune intre cele doua partide.
la Presedintie, Traian Basescu, a sustinut duminica la Galati, in timpul unui miting electoral, ca are informatii potrivit carora Nastase s-ar fi deplasat la Targu Mures saptamana trecuta pentru a negocia autonomia Tinutului Secuiesc in schimbul sprijinului UDMR pentru guvernarea PSD.
In fata colegilor sai deputati, presedintele Camerei a aratat ca a fost realizata o performanta legiferativa fara precedent: au fost initiate, dezbatute si votate peste 3.800 de acte normative, cu peste 2.000 mai multe decat in cele trei legislaturi anterioare acumulate.
In data de 3 decembrie a.c. ... In alegerile la nivel national, singurul care a avut castig de cauza a fost prim-procurorul Cristian Deliorga, care si-a devansat urmaritorii cu numai 7 voturi.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Membrii Comisiei au salutat pasii importanti realizati de Romania, dar au subliniat cat de multe mai sunt inca de facut, in special in privinta reformei administratiei, a sistemului judiciar, a luptei impotriva coruptiei si a protectiei minoritatilor si a copiilor.
Liderii AP continua sa creada cu incapatanare ca vor juca un rol important in politica romaneasca, desi perspectivele sunt sumbre in aceasta privinta.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie. ... Suntem convinsi ca dumnealui, ca om politic, nu mai are nici un fel de suport in judetul Suceava“, a mai spus Uricec.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
google-analytics.com