Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (2.62 secunde)
Adriana Caba a participat recent la targul mestesugarilor Piata taranaeasca, din incinta Muzeului Taranului Roman. ... Mai avem si obiecte din ceramica si portelan, la 10 RON, care au ramas desperecheate", ne-a spus Adriana Caba, anticar de foarte multi ani si pasionata de obiectele vechi.
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase, dupa cum rezulta din ultimul sondaj de opinie realizat de IMAS luna aceasta. ... Sondajul a fost realizat de IMAS, in perioada 9-16 martie, in cadrul programului Barometrul Opiniei Publice.
PNL-PD si Partidul Social-Democrat pierd din increderea electoratului, arata rezultatele unui sondaj realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie, pe un esantion de 1.243 de persoane. ... Potrivit sondajului IMAS, Traian Basescu ar ramane presedinte al Romaniei.
Ultimul Barometru al Opiniei Publice (BOP) realizat de institutul IMAS, dat publicitatii joi, arata ca daca duminica viitoare vor avea loc alegeri, Alianta D.A. ... La capitolul starea de spirit, sondajul IMAS arata ca, pe zi ce trece, romanii sunt tot mai pesimisti.
PD si Traian Basescu scad in preferintele electorale, potrivit unui sondaj IMAS realizat in luna iulie. ... In ceea ce priveste intentia de vot, PD ramane partidul votat de cei mai multi romani, dar este cotat cu 7 procente mai putin ca in sondajul IMAS realizat in luna iunie.
Barometrul de opinie a fost realizat de IMAS in perioada 8-15 august, in 108 localitati din tara si are o marja de eroare de plus-minus 2,8%. ... Nu intra in Parlament, potrivit datelor IMAS, UDMR, PLD, PIN si PC, care au sub 5%.
CURS, tot in iunie, il scotea pe Iliescu cu 48%, Emil-13% Melescanu-10%, Stolojan-10%, Vadim-6% iar IMAS dadea Iliescu la 44%, Emil-17%, Vadim-12%, Melescanu-10%, Roman- 6%, Stolojan-5%.
Increderea in politicieni, masurata in septembrie 2010 (sondaj IMAS) • Crin Antonescu - 29,10% • Victor Ponta - 25,3% • Traian Basescu - 9,8% • Emil Boc - 6,9% - In momentul de fata, Crin Antonescu se afla in fruntea topului increderii, cu 29,10%, dar mult mai jos decat au avut alta data alti politicieni - de 50-60%.
Bogdan Tiberiu Iacob) Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, face cateva dezvaluiri de-a dreptul incendiare legate de scena politica, la loc de cinste figurand ceea ce ar putea fi numit cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu din ultimele 18 luni:
Raed Arafat si Regele Mihai sunt fruntasi in topul de incredere al romanilor Conform sondajului realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul" in luna Februarie, 76,1% dintre cei intervievati au incredere in Raed Arafat.
BASESCU CADE LA 29 IULIE Primul sondaj iesit pe piata dupa suspendarea lui Traian Basescu de catre Parlament, realizat de IMAS la comanda postului de radio Europa FM, arata ca 64,3% din cei ce se vor prezenta la vot sunt favorabili demiterii, iar 27, 3 % impotriva.
64,3% dintre participantii la vot vor vota pentru demiterea presedintelui Basescu 79,8% dintre romanii cu drept de vot intentioneaza sa se prezinte la urne in cadrul referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, potrivit unui sondaj realizat de IMAS, scrie Jurnalul National.
Sta prost si in fiefurile PDL Politologul Cristian Parvulescu a interpretat sondajul dat publicitatii de IMAS. ... Conform IMAS, 71% dintre cetatenii Capitalei vor vota suspendarea lui Basescu.
Cercetarea, realizata de compania IMAS, face parte din campania InoMed AntiStigma, lansata in toamna anului 2015, si care se desfasoara cu sustinerea Janssen, companie farmaceutica a Johnson & Johnson.
Doua sondaje realizate dupa alegerile din 28 noiembrie de IMAS si, respectiv, Metro Media Transilvania atesta ca Adrian Nastase se mentine in topul preferintelor electoratului, devansindu-l pe Traian Basescu cu 12-14 procente.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
Camera Deputatilor a aprobat initiativa legislativa depusa de senatorul PSD Adriana Ticau referitoare la modificarea Legii nr.
google-analytics.com