Cautare

18802 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (8.89 secunde)
Satmarenii care s-au imprumutat in valuta la banci au ramas cu restante de 48 de miliarde de lei. Bancherii sint totusi multumiti pentru ca datoriile clientilor lor s-au redus cu 50 de miliarde de lei, de la 88 miliarde de lei cit erau in urma cu o luna.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. Stau de vorba cu el intr-un salon din sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bagdasar-Arseni.
Principalele caracteristici tehnice 4.1 Rezolutia Aici aveti de ales intre HDReady (1366 x 768 pixeli) si Full HD (1920 x 1080). De asemenea, puteti intalni si exprimari de genul 720(p sau i) si 1080(p sau i).
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. Fotografia e un miracol ce te uneste chiar daca distanta e prea mare.
Acesta a fost zarit de martori atat cu ochiul liber, cat si cu binoclul. ... La scurt timp dupa aceasta intamplare, obiectul respectiv s-a indepartat, el pierzandu-se din vedere.
La recenta ceremonie a decorarii de la Cotroceni, marele actor Florin Piersic l-a indemnat pe presedintele Johannis sa priveasca si spre ceilalti mari actori romani uitati.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Scrisoare deschisa catre Victor Ponta Domnule Președinte Victor Ponta, Cu respectul si loialitatea pe care vi le port inca, avand in vedere ca de o vreme nu-mi mai raspundeti la telefon si ma evitati la intrunirile de partid, va transmit prin aceasta scrisoare deschisa cateva constatari impartasite de mai multi camarazi de partid, pe care va rog sa le receptati si interpretati constructiv, acum cand va aflati pe culmile puterii si gloriei politice:
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS). "Locurile din parcurile industriale se vand ca painea calda, si nu la preturi modice.
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Temporar, Facebook si Instagram nu au functionat la parametri normali.
google-analytics.com