Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (3.15 secunde)
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Azi, incepand cu ora 10.00, la Hotelul Flora din Mamaia incepe Scoala de Pregatire Politica a Tineretului Social Democrat, care va fi deschisa de prezenta liderului PSD Mircea Geoana.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori:
"Probabil ca aceeasi soarta ar fi avut-o si Portul stiintifico-fantastic din Mamaia.
Presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, indiferent de culoarea politica, prezenti vineri la Mamaia la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), au semnat un Document de Pozitie in atentia Guvernului si a Parlamentului in care solicita ca proiectul de modificare a Legii administratiei publice locale sa intre in dezbaterea Parlamentului, cu respectarea procedurii de consultare a structurilor asociative, iar prevederile referitoare la conditiile de eligibilitate si de revocare a presedintilor, a vicepresedintilor si a viceprimarilor sa isi produca efectele incepand cu 2008.
Specialistii au propus initial sa se numeasca "Untdelemn de la Mamaia", dar cuvântul "mamaia" nu era aproape de consumator, nu-l reprezenta.
"Actiunile de intimidare a turistilor ce se desfasoara in statiunea Mamaia, actiuni initiate de catre primarul Radu Mazare, nu au nimic in comun cu realitatea si au menirea de a dezinforma atat populatia, cat si de a alunga putinii turisti prezenti pe litoral", a fost opinia liderului local a Partidului Noua Generatie, filiala Constanta, care a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca formatiunea pe care o reprezinta este intru totul de acord cu scoaterea panourilor instalate de edil.
Hotii au dat lovitura intr-un camping din Mamaia, mai multi turisti aflati pe litoral, in vacanta, ramanand fara bani si bunuri.
Mai exact, potrivit Sulfinei Barbu, in statiunea Mamaia s-a constatat ca din suprafata totala de 51.000 mp inchiriata, o suprafata de 23.000 mp, portiune aflata in zona Cazinoului Mamaia, apartine domeniului privat al Primariei Constanta.
Insa, din pacate, unicele exemple gasite de acesta au fost doua plaje de la Mamaia, acesta uitand ca litoralul are alte multe statiuni, pe o intindere de multe zeci de kilometri.
Aprecierile deloc magulitoare la adresa presedintelui CJC au fost facute atat in cadrul unui seminar desfasurat in urma cu cateva zile la Sinaia, cat si la Mamaia, in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).
Pozitia primarului Constantei a fost intarita de Nicusor Constantinescu, care s-a aratat stupefiat de cei care spuneau prin presa ca "Mazare si Constantinescu au furat toata statiunea Mamaia cu basculanta si au dus-o la ei acasa". ... Alt subiect au fost tantarii din zona lacului din Mamaia.
In incheierea conferintei, Mocanescu s-a aratat dispus sa sustina proiectul primarului Radu Mazare de a amenaja un port de agrement in statiunea Mamaia, precum si de a consolida si extinde actuala pasarela pietonala din zona Cazinou - Mamaia.
Consilierul judetean a mai tinut sa precizeze, legat de Primaria Constanta si declaratia primarului Radu Mazare de reintroducere a taxei de bariera in statiunea Mamaia:
In alta ordine de idei, a retinut atentia respingerea de catre CLM a proiectelor privind acordarea cu titlu gratuit a terenurilor aflate sub activele unor firme mari precum Mamaia SA (14 terenuri aflate sub tot atatea hoteluri pe care le detine), Electrica Dobrogea, Petrom- OMV, Romtelecom, Transelectrica si Oil Terminal.
google-analytics.com