Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (4.17 secunde)
Oamenii legii care au intrat in clubul Gossip din Mamaia au constatat ca cei de aici nici macar nu s-au sinchisit sa-si afiseze o casa de marcat, motiv pentru care administratorul societatii SC Club Gossip SRL, din Bucuresti, a fost amendat cu 9.
Un exemplu concludent il ofera Gheorghe Hagi, care are hotelul Iaki din Mamaia, apoi tot din lumea fotbalului, si tot in statiunea Mamaia, prospera si Cristi Borcea.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a judetului Constanta, sub patronajul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale organizeaza, in zona Perla - Teatrul de Vara din Mamaia, cea de a XVII-a editie a Manifestarilor expozitionale si tehnico-profesionale Expoagroutil 2009, a declarat Mihai Daraban (foto), presedintele CCINA.
, taxa de bariera la intrarea in statiunea Mamaia, masura fiind aplicata autoturismelor care nu sunt inmatriculate in judetul Constanta. ... De asemenea, si agentii economici care au puncte de lucru in statiunea Mamaia vor primi legitimatii de acces gratuite.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a decis ieri sa dezafecteze zona Cazino din Mamaia administrata de operatorul de plaja Romned Port Operator, pentru ca nu a eliberat suprafata de plaja ocupata in mod "abuziv" cu sezlonguri, dar si cu o baza de agrement nautic care cuprindea un numar de 24 de ski-jeturi.
Chiar am vazut o oferta in Mamaia de apartamente noi la pretul de 900 de euro pe metrul patrat", ne-a spus Deme.
In Satul de Vacanta, din statiunea Mamaia, una dintre "minunatii" este "Cuptorul cu placinte", unde clientii, pe langa faptul ca servesc masa in conditii de igiena precara, se mai pot si electrocuta la prizele care sunt neizolate.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta informeaza persoanele fizice si juridice care detin in proprietate sau folosinta spatii de cazare in Mamaia, cat si proprietarii spatiilor de locuit din statiune ca, miercuri, 15 iulie 2009, este ultima zi in care pot depune, in termenul legal, declaratiile anuale in vederea stabilirii taxei pentru irigatii spatii verzi.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta. ... Este vorba despre Clubul Bellagio, care functioneaza, dupa amenajarile de rigoare si lucrarile de constructii aferente, in incinta fostului cinematograf Albatros din Mamaia.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, au filmat prima emisiune din sezonul 14 in Romania, la Palatul Parlamentului, in Mamaia si pe Transfagarasan.
S-a dat liber la intrarea in Mamaia! Consilierii locali au hotarat sa desfiinteze taxa de bariera de la intrarea in statiune.
Cea mai sexy cantareata la inceputul anilor 2000 s-a distrat cu sotul milionar intr-un club de fite din Mamaia! ... Chiar si asa, frumoasa milionara nu a putut sta departe de statiunea mondenilor, Mamaia, epicentrul distractiei estivale.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Nu lipseste Va place genul meu, prima lor colaborare (Mamaia 1992), tot la festivalul defunct, din pacate, de pe litoral fiind lansate ”Vino” (1997) sau Sharica (1998).
Cariera de textier i-a fost incununata in anii 2004 si 2017 cu Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania obținut alaturi de maestrul Jolt Kerestely, pentru piesele Rugaciune de Craciun, respectiv Dedicație pe un disc, premii si trofeee in majoritatea festivalurilor din țara, inclusiv Mamaia Copiilor - unde a fost invitat in juriul de specialitate trei ani la rand.
Un accident aviatic s-a produs, in urma cu scurt timp, in judetul Constanta. Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia.
Anul acesta, sigur, datorita vacantei, care vine pe data de 26, probabil cu data de 27 incep primele serii care vin pe litoral, asta in conditiile in care parintii au copii si vin, a declarat Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia.
O femeie, in varsta de 58 de ani, a fost lovita in plin, in aceasta dimineata, pe o trecere de pietoni din statiunea constanteana Mamaia.
Numai ca cei vizati, presedintii de consilii, au convocat acum doua zile o intalnire la Mamaia, pentru a contracara masurile propuse de guvernanti.
Suparare mare, cum este si firesc, dupa moartea supravietuitorului teribilului accident si teribilismului din Mamaia, de luna trecuta.
google-analytics.com