Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (2.81 secunde)
"Daca acest PUZ nu va trece, nu vom avea nimic pe plaja din Mamaia anul acesta. ... "Se cer taxe in Mamaia, dar nu ofera nimic in schimb", a declarat Manea.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
La randul sau, Danut Chiparu, propunerea PRM-istilor pentru primaria Eforie, a declarat ca a refuzat sa participe la alegerile din 2004 pe motiv ca nu se simtea pregatit, dar daca va castiga in 2008, va moderniza cele doua Eforii care vor arata asemeni statiunii Mamaia.
Profit urias din intermedierea vanzarii a doua hoteluri din Mamaia si Eforie Insa nu acesta este marele secret al senatorului social-democrat.
Alesii locali ai PSD si liderii centrali ai acestui partid si-au facut aparitia ieri, in statiunea Mamaia, acolo unde vor dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri, adica azi, se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National.
Referindu-se apoi la criticile celor care intrebau de ce se mai cheltuie bani pentru cursele de barci sau avioane, Mazare a spus ca, prin intermediul acestora, vrea sa pastreze Mamaia ca fanion al turismului romanesc.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
Merg prin Mamaia si vad bannere Romania-Land of Choice. Nu aici trebuie sa promovam, in Mamaia", a afirmat senatorul, in cadrul unei conferinte de presa.
Potrivit reprezentantilor DADL, desi agentii economici au avut posibilitatea de a depune solicitari pentru amenajarea unor baze nautice, acestia si-au manifestat intentia de a infiinta astfel de puncte de agrement doar in statiunea Mamaia, asa incat doar aceasta a fost ocupata in intregime.
Seful statului a participat, duminica, la Mamaia, la deschiderea lucrarilor Asociatiei Comunelor din Romania, la care participa 250 de primari si reprezentanti ai corpului Profesional al Secretarilor de Comuna din toata tara.
De mentionat ca Gheorghe Oancea, unul dintre actionarii firmei Shark, si totodata presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti, este cel care a castigat licitatia pentru asigurarea serviciului de salvamar pentru plajele din Constanta si Mamaia.
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
Antonescu spune de la Mamaia - acolo unde se desfasoara Scoala de vara a TNL - ca in perioada urmatoare va exista o noua sedinta a Delegatiei Permanente a partidului, in cadrul careia va cere votul pentru lista si programul guvernului din umbra liberal.
Grupul german TUI isi va intensifica prezenta pe piata romaneasca prin deschiderea unei reprezentante la Mamaia si implicarea directa in diferite proiecte din turism, inclusiv de investitii, in baza unui acord cu autoritatile romane din domeniu.
De exemplu, sunt hoteluri de doua stele in Mamaia unde de la 800.000 de lei, cat costa o camera single in iunie, s-a ajuns la un pret de 1,6 milioane lei in prezent.
Potrivit operatorilor din turism, cea mai cautata statiune este Mamaia, urmata de Eforie Nord, Saturn, Neptun, Jupiter si Venus.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Eveniment de referinta in peisajul expozitiilor specializate, TINIMTEX aduna in perioada 15-19 februarie a.c., in statiunea Mamaia, la cea de-a XXXIV-a editie, 373 de firme participante.
La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a V-a editie constanteana a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX organizata de ABplus, companie specializata in organizarea de manifestari expozitionale de acest gen.
google-analytics.com