Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (3.37 secunde)
The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicatie bianuala, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe editie, distribuita in cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices, WorldClass at the Grand.
In locul casei se afla azi un hotel, care se cheama simplu Hotel Sport si este cel mai mare hotel al sportivilor din Romania.
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. ... Loc de relaxare minunat Hotel Turnul din Moeciu de Jos dispune de:
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. Ca anonimul Alex de pe forum.
Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a anuntat miercuri in cadrul unui forum ca cel de-al doilea pod peste Dunare, Vidin-Calafat, urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2012, anunta Novinite.
Un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei informeaza, de asemenea, ca luni va fi organizat un forum economic romano-iordanian cu ocazia vizitei in Romania a regelui Abdullah al II-lea.
Un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei informeaza, de asemenea, ca luni va fi organizat un forum economic romano-iordanian cu ocazia vizitei in Romania a regelui Abdullah al II-lea.
O manifestare inedita, in organizarea Patronatului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, se deruleaza in perioada 7 - 9 mai, pe ambele maluri ale viitorului pod peste Dunare - in Vidin si Calafat.Forumul "Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera" va marca, in cadrul "Saptamanii Europene a IMM-urilor", organizate sub auspiciile Comisiei Europene, valentele conceptului european al Responsabilitatii Sociale Corporative prin sansa de a prezenta importanta parteneriatului dintre sectorul public si privat, autoritatile locale si ONG-uri, importanta unui comportament responsabil cu privire la felul in care tratam mediul inconjurator si comunitatile in care lucram si traim.Evenimentul pune fata in fata administratiile publice locale si regionale, reprezentantii guvernelor, institutii si agentii cu preocupari in domeniul dezvoltarii regionale durabile, structuri reprezentand IMM-urile, structuri care gestioneaza fonduri de finantari nerambursabile, firme, societatea civila, mass-media, cu scopul determinarii unei explozii in ceea ce priveste dezvoltarea socio-economica a zonei transfrontaliere Calafat - Vidin, a ridicarii gradului de atractivitate a acesteia.Calafatul s-ar putea transforma intr-un pol de dezvoltare urbanaAflandu-se la o a doua editie ca si Forum transfrontalier, actiunea initiata de PLIMM Calafat va concerta pentru trei zile eforturile tuturor participantilor de a transforma zona Calafat intr-un pol de dezvoltare urbana cu relevanta nationala si internationala, prin parghia cresterii competitivitatii economice a IMM-urilor si sustinerea reala a antreprenoriatului, avand ca moto:
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
Mircea Geoana,Presedintele Senatului, a participat in perioada 26 - 28 martie, la conferinta "Brussels Forum 2010", eveniment organizat de German Marshall Fund of the United States.
Fostul presedinte Ion Iliescu a fost invitat la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc la 7 octombrie la Sofia, printre oaspeti figurand nume celebre ale elitei politice mondiale, inclusiv fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, scrie Standart.
El a reamintit un concept pe care incearca sa il promoveze de trei ani, de cand se organizeaza acest Forum. ... Geoana a amintit ca anul trecut, in prima zi de desfasurare a "Bucharest Forum", avea loc prima intalnire dintre presedintele SUA si cel al Iranului, dupa multe decenii.
- Trebuie neaparat sa fie un forum de dezbatere a acestei situatii, prima data in conducerea restransa si apoi intr-un forum mai larg.
Atat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, cat si alti oficiali romani si turci au precizat, in cadrul unui forum de afaceri, interesul celor doua tari de accelerare a lucrarilor la proiectul gazoductului Nabucco si la construirea cablului subteran Constanta-Istanbul, potrivit unui comunicat al Guvernului.
google-analytics.com