A.M.PRESS / Ion Iliescu critica decizia lui Ponta de a se retrage: Fara indoiala este o greseala (Autoare: Ioana Nedelcu)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este fara indoiala o greseala si ca este o situatie nefireasca in PSD, care trebuie rezolvata in cadrul Comitetului Executiv.
- Era firesc ca el sa aiba intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului si sa urmeze aceasta decizie personala printr-o consultare, ceea ce n-a facut-o si nu este bine. Fara indoiala este o greseala din partea lui Victor Ponta. Era firesc sa existe o deliberare, cel putin in executivul sau, nu a fost bine, nu a fost bine, a declarat Ion Iliescu pentru Gandul. Presedintele de onoare al PSD spune ca actuala situatie din partid trebuie lamurita in forurile de conducere:
- Trebuie neaparat sa fie un forum de dezbatere a acestei situatii, prima data in conducerea restransa si apoi intr-un forum mai larg. Nu stiu daca o sa fie nevoie de Congres, este o chestiune care trebuie deliberata in cadrul Comitetului Executiv. Nu mi-a spus nimic Ponta. In clipa de fata este o situatie nefireasca in PSD si aceasta trebuie judecata cu toata atentia.