Cautare

70 de rezultate pentru "hipi" (3.94 secunde)
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Dimitrie Vatamaniuc (n. 25 septembrie 1920, Sucevita - d. 4 iulie 2018, Bucuresti) a fost un critic si istoric literar roman, membru de onoare (2001) al Academiei Romane, reputat eminescolog si un fervent aparator si promotor al culturii si civilizatiei romanesti din Bucovina de Nord.
AmosNews : Redeschiderea Hergheliei Mangalia, prilej de a atrage noi categorii de turisti Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism(ANT), Razvan Filipescu, a participat la evenimentul hipic organizat cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia catre publicul larg.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
Jurnalul National: Bourbon, un virus ucigas. Centrul de Control si Preventie a Bolilor (SUA) a descoperit un nou virus transmis de capuse (Autoare:
ro.sputnik.md informeaza: Analist francez: Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol.
STIINTA SI TEHNICA: Dosare OZN (Autor: Cristian Roman) Revista Stiinta & Tehnica a abordat rareori subiectele legate de OZN-uri. Motivul este unul singur:
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!?
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!?
O sintagma des folosita cu vreo patruzeci de ani in urma spunea ca „militia populara este inima tarii care bate, bate, bate“.
Chiar aşa... Dacă am lua-o pe departe am putea spune că
Chiar aşa... Dacă am lua-o pe departe am putea spune că
20 de ani. Debutant in NHL. 33 goluri marcate. 27 pase de gol. Pe scurt, Alex Ovechkin, rusul care a innebunit America si Canada.
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi.
N-am cuvinte pentru situatia jalnica, dureroasa in care a ajuns Universitatea, echipa umilita de cine vrea si de cine nu vrea.
Fotbalul e o lume infinit mai buna decat politica. Mai curata si mai demna. In Liga lui Mitica Dragomir e mai multa onoare decat in PSD-ul lui Mircea Geoana, iar un fotbalist ca Ionel Ganea merita mai multa consideratie decat un primar ca Nicolae Ontanu.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc.
google-analytics.com