Cautare

61371 de rezultate pentru "hhrber josiv din homorodu de jos" (5.11 secunde)
La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, a avut loc recent vernisajul expozitiei artistului calarasean JIMMY STANESCU. Acesta expune pe simezele Muzeului Dunarii de Jos cateva zeci de lucrari. La Vernisajul expozitiei de arta plastica au participat numerosi iubitori de frumos din Calarasi.
Desi in cea mai mare parte a orasului bannerele de dimensiuni mari, care au stat de straja in campania din turul intai al localelor, cat si la cateva zile dupa consumarea acestui scrutin, au fost curatate, nu acelasi lucru se poate spune si despre afisele care inca stau precum lipitorile pe stalpii de electricitate.
O alianta cu PNL nu se pune, din punctul meu de vedere, eu nu am sa votez.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali:
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta.
Un caz de rapire din Romania (Autor : ... FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime. Desi se cunosc cazuri din toata lumea, multi considera fenomenul o ciudatenie tipic americana.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare. ... O cetate veche de 1000 de ani descoperita in anul 1955 in mijlocul Dunarii:
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Cum variaza functie de activitate si masa si cum se masoara corect.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul. Incepem de pe partea stanga, cu stangul. ... Detine 2,79 ha de teren agricol, 1 ha teren forestier si 1,6 ha teren intravilan, toate in Creaca.
sau oricum le-am zice, ele reprezinta un dusman de temut al anilor de adolescenta. ... Opt din zece adolescenti sufera de un anume grad de acnee.
FARCAS) Pe 2 decembrie 2012, la ora 12.55, un Airbus A320, avion cu o capacitate de pana la 220 pasageri, se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Glasgow, Scotia. Cerul era degajat, luminile de aterizare fusesera aprinse.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 15 februarie 2011. • In timp ce PDL trosneste din toate incheieturile si da sa se sparga, toata masinaria de propaganda pdl-ista e ingrijorata de binele PSD si PNL.
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
Care sunt efectele adverse ale curelor de slabire? Cum este influentat psihicul uman de comportamentul alimentar?
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
google-analytics.com