Cautare

61371 de rezultate pentru "hhrber josiv din homorodu de jos" (4.29 secunde)
Exista mai intai constatarea ca avem de a face cu un guvern alcatuit, in buna parte din p’afaristi, priceputi nevoie mare la umflatul cimpoiului dar guma cand e vorba de miscat degetele pe fluierele care atarna de burduf.
Emanciparea femeii romance e departe de a incepe. Articolul asta nu se refera la femeile care au probleme de sanatate (complicatii dupa nastere, boli…). ... Se refera la restul de 80% dintre romance, cele care se complac in situatia de a se plange ca sunt asa cum sunt.
Agerpres noteaza ca Traian Basescu cere Opozitiei sa puna jos armele si sa ridice mana in Parlament pentru adoptarea legilor.
Doamna Udrea ne-a ajutat sa dam jos Guvernul PDL, ma bazez pe ea sa il dam jos si pe Basescu Premierul Victor Ponta a vorbit in discursul sau sustinut la mitingul electoral de la Roman despre proiectele generale ale USL pentru mandatul viitor, dar nu a uitat ca in colegiul din Roman candideaza, din partea Aliantei Romania Dreapta, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Cazul S.C., de rapire OZN (Autor: ... FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta.
Sueta la un sprit de vara. ... Mihnea-Petru Parvu) A mancat din ce-a cantat. Sau din cersetorie. ... Si sa se intoarca din nou. Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura.
Observator de Calarasi informeaza: La Muzeul Dunarii de Jos puteti intalni ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA In perioada 20 martie - 10 mai 2017, publicul calarasean poate viziona expozitia de replici de dinozauri intitulata ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA.
Vitamina B12 si efectele carnii asupra sanatatii umane In acest articol voi incerca sa aduc mai multe informatii despre vitamina B12 si tot ce e legat de proteinele si produsele animale. Stiati ca o persoana normala nu are nevoie decat de 2-3 mcg (micrograme)/zi.
Desi a anuntat ca nu dispune de un buget suficient pentru investitii si cresteri salariale, Universitatea "Dunarea de Jos" a oferit posibilitatea unor profesori sa realize in anul "critic" venituri colosale.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
Tanara Emiliy O'Connor calatorea de la Birmingham spre Tenerife in data de 2 martie 2019, atunci cand echipajul aeronavei Thomas Cook Airlines i-a spus ca felul in care este imbracata este motiv de ofensa. ... Tanara de 21 de ani purta pantaloni cu talie inalta si un crop top.
Presedintele CJ Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca desi erau obtinute aprobarile legale pentru afisarea literelor "D.A." pe Muntele Tampa, cu exceptia avizului de mediu, Alianta PNL-PD a decis sa dea jos cele doua litere, cu conditia ca si Uniunea PSD+PUR sa ia din Piata Sfatului bannerele electorale afisate pe cladirile istorice.
Muzeul Dunarii de Jos organizeaza vineri, 16 noiembrie, vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri", ce va avea loc la sediul institutiei din str.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. ... DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
"Cuza domnitor, Basescu tradator", "Basarabia este Romania" Update 15:00 - Premierul Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, dar si ministrii celor doua cabinete au fost huiduiti de un grup de circa 20 de persoane, sambata dupa-amiaza, la iesirea din sediul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde a avut loc o "sedinta comuna a guvernelor roman si moldovean".
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
google-analytics.com