Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita b si c" (4.44 secunde)
de Gabriela Singureanu Titlul asta s-ar putea traduce si prin "Cand unul ne e de-ajuns...". ... Am facut un calcul pe trimestre si am mers pe un scenariu optimist al unei sarcini fara complicatii.
Astfel, suntem a patra tara din lume in ceea ce priveste mortalitatea din cauza cirozei hepatice, dupa Egipt, SUA si Mexic, avertizeaza prof. ... Aceasta afectiune presupune distrugerea celulelor din ficat si se caracterizeaza prin fibroza extensiva si prin modificarea constructiei hepatice, prin formarea nodulilor de regenerare.
Inca doua cazuri suspecte de hepatita cu cauze necunoscute la copii au fost depistate in Romania. Acestea se adauga unui caz deja confirmat, o fetita de 5 ani care ar putea avea nevoie de transplant hepatic.
Numarul cazurilor de hepatita de origine necunoscuta, acea boala misterioasa, care afecteaza in principal copiii, a crescut, avertizeaza OMS. Un numar de 348 de cazuri au fost identificate pana in prezent in 20 de tari.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Talasemia majora este o boala genetica hematologica grava, care se poate trata eficace in zilele noastre si poate asigura bolnavilor o viata relativ normala. Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier.
Fosfataza alcalina este o enzima care se gaseste in ficat si oase si care se elimina prin bila.
Oboseala, lipsa somnului si mostenirea genetica unt principalele cauze ale prezentei cearcanelor. ... hepatita. De asemenea, cearcanele aparute la copii ar putea, in cele mai grave dintre cazuri, sa fie semn de cancer - neuroblastom.
Acum 20 de ani, cand m-au anuntat ca am hepatita C, mi-au spus ca mai am 10 ani de trait. ... Temandu-se de moarte, Pamela si-a revizuit toate prioritatile.
- 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti). - 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi:
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
nesimtit, speculant, obscen, bataus, mizerabil, nepasator, bisnitar OZN-ul e in fata ta si tu nu stii cum sa fii mai repede rapit de extraterestrii pentru a-ti putea face nevoile in interior.
Hipersensibilitatea la frig apare la persoane cu imunitatea dereglata, legata de problemele tractului gastrointestinal, in special ulcer si disbacterioze dar si la cei cu hepatita cronica , colecistita,pancreatita, amigdalita sau sinuzita.
Diminuarea sau, mai rar, lipsa totala a poftei de mancare constituie un semn clinic de boala pe cat de frecvent, pe atat de specific, anorexia aparand ca numitor comun in foarte multe boli si suferinte ale unor aparate si organe.
locala si "la distanta". Recidiva locala este atunci cand tumora apare in acelasi loc in care a fost localizata si initial. ... In schimb, recidiva "la distanta" este, de fapt, un fel de metastaza a cancerului initial si se manifesta in alte locuri din corp.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza? Spalatul pe maini frecvent, cu multa apa si sapun inca nu a devenit un obicei (Autor: ... Hepatita virala.
Hipersensibilitatea la frig apare la persoane cu imunitatea dereglata, legata de problemele tractului gastrointestinal, in special ulcer si disbacterioze dar si la cei cu hepatita cronica , colecistita,pancreatita, amigdalita sau sinuzita.
Declaratia mea politica de astazi se refera la producatorii autohtoni de medicamente si despre cum ar trebui sa inteleaga acestia sa-si largeasca piata de desfacere, descoperind pietele externe.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare. ... Ulterior dosarul acelei plangeri se stinge, dar inregistrarile raman si au la baza un mandat.
google-analytics.com