Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita b si c" (3.03 secunde)
Hepatita C, o boala vindecabila In tara noastra, anual, sunt diagnosticati cu virusul hepatitei C aproximativ 7.500 - 8.000 de pacienti Avem specialisti, din pacate, avem si pacienti infectati cu virusul hepatitei C (VHC), dar ne lipseste tripla terapie din lista de medicamente compensate si gratuite, care mareste sansa de vindecare spre aproximativ 80%, a subliniat prof.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C (Autor:
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Mariustuca.ro / Cu terapiile moderne, dupa trei luni de tratament, 90%-95% dintre bolnavii cu hepatita C in stadii avansate se pot vindeca (Autoare:
Un singur senator si 10 deputati, din totalul de 469 de parlamentari, s-au prezentat la centrele de donare, pentru a raspunde apelului umanitar de a ajuta oamenii aflati in suferinta.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
Bolile care se pot lua foarte usor pe cale orala Nu doar ca virusul HPV este 100% transmisibil pe cale orala, ci este si una din principalele cauze ale cancerului bucal si al gatului.
Teste obligatorii pentru VHB B si VHCC pentru prevenirea transmiterii de la mama la nou-nascut Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice (APAH-RO) impreuna cu Asociatia Pacientilor Cronici (APCR) atrag atentia asupra importantei testarii pentru virusul hepatitelor B (VHB) si C (VHC) in cazul femeii care doreste sa aduca pe lume un copil si in cazul gravidei pentru a preveni transmiterea acestei infectii la noul nascut.
Cristina Bobe) "Erau momente in care oamenii se fereau sa se atinga de mine pentru ca stiau ca am cancer si erau convinsi ca boala este contagioasa. ... Fiecare tip de cancer este unic din perspectiva cauzelor, simptomelor si metodelor de tratament.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Boala generata de infectia cu virus hepatic C este vindecabila Prof. ... Matei Bals", a declarat vineri ca in prezent in domeniul hepatitelor cronice virale s-a ajuns in faza in care o astfel de boala poate fi tratata si vindecata.
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
Dincolo Ministerul Afacerilor Externe face un anunt prin care ii povatuieste pe rumani sa evite balaceala in hasdoioul bulgaresc, pentru ca saramura bulgareasca e condimentata cu praf de hepatita, iar dumnealui statul se ingrijeste de ficatul cetateanului.
Sexul neprotejat si drogurile injectabile sunt doua cai prin care tinerii se expun riscului de infectie cu HIV (Autoare: Magda Marincovici) Sexul neprotejat si administrarea intravenoasa de droguri sunt doua cai de transmitere a HIV amenintatoare mai ales in cazul tinerilor.
Primele semne ale unui ficat cu probleme Chiar daca sarbatorile au trecut, alimentatia de sarbatori bogata in grasimi si zaharuri isi lasa inevitabil urmele in noul an, iar ficatul este primul care avertizeaza aparitia unei probleme. ... la femei si 30 gr.
Magda Marincovici) In cateva saptamani, pe baza indicatiei medicului, bolnavii de hepatita C vor putea beneficia de tratamentul cu interferon free. Este promisiunea ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, facuta pacientilor si specialistilor prezenti la Biblitoeca Academiei Romane pentru marcarea celei de-a XI-a editii a Zilei Nationale a Transplantului.
de incarcare si echilibrare energetica a organismului? ... Trebuie sa punem, totusi, un accent deosebit pe preventie, caci e mult mai simplu sa mentinem o anumita stare de sanatate, decat sa venim pe urma si sa ne straduim sa reparam ceva ce uneori nici nu mai poate fi reparat.
google-analytics.com