Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita b si c" (3.54 secunde)
Ce sunt ganglionii si ce rol au? ... unul vascular (cu artere si vene) si unul limfatic (cu vase limfatice). ... Ganglionii superficiali â€" localizare Ganglionii sunt pe traseul vaselor limfatice deci pe traiecte bine stabilite, unde ii si cauta doctorii.
Atunci cand exista o eruptie cutanata alaturi de prurit, cauza este de obicei usor de stabilit si de tratat. ... Pruritul si durerea se afla in stransa legatura cu senzatiile, deoarece aceiasi nervi transmit ambele semnale la creier. ... - muscaturi de insecte si alte intepaturi; ... - hepatita;
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Cu ajutorul unei diete, dar si al sportului cantareața este de nerecunoscut acum. ... Am reusit datorita acestei doamne minunate si a echipei. ... Eu am intrat in acest program in luna octombrie, pe 1 octombrie, si pana in momentul de fata am slabit 25 de kilograme, sanatos, frumos.
- Sunt Eugenia Soare, cetatean roman si va cer ajutorul, doamna ministru.
De cum l-au vazut, medicii l-au si pus la cheltuiala, ca nu aveau cu ce sa-i faca operatia. Inima olteanului a rezistat vestii, la fel cum rezistent s-a dovedit a fi si buzunarul.
De cum l-au vazut, medicii l-au si pus la cheltuiala, ca nu aveau cu ce sa-i faca operatia. Inima olteanului a rezistat vestii, la fel cum rezistent s-a dovedit a fi si buzunarul.
A aparut primul caz de hepatita severa de cauza necunoscuta in Romania. ... Copilul a fost internat pe 4 aprile si este inca in spital, din fericire, in stare stabila.
Adrian Streinu-Cercel este membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale si Director al Institutului National de Boli Infectioase "Prof. ... - Prin Academia Europeana de Boli Infectioase colaboram in momentul de fata cu toate tarile din centrul si estul Europei pe aceasta problema.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Initiativa Pro Regio si Antal Arpad Andras, unul dintre fondatorii organizatiei, candidat UDMR la Camera Deputatilor, au transmis conducerii localitatilor din Tinutul Secuiesc un mesaj in care au solicitat sprijinul acestora pentru amplasarea panourilor cu denumirea fostelor Scaune Secuiesti.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com