Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (2.56 secunde)
De asemenea, pentru organizatiile din teritoriu, au fost desemnati Adrian Cioroianu la Timis, Norica Nicolai la Arad , Ludovic Orban la Dambovita, Adrian Iorgulescu la Sibiu, iar la Suceava si Neamt trebuie sa se hotarasca intre ei Relu Fenechiu si Romeo Stavarache.
Ajunsa la a treia editie, aceasta manifestare ce remonteaza pe pamant romanesc celebra prezentare anuala de moda din Piazza di Spania din Roma va fi gazduita de piata Cazinoului din Constanta, dupa ce primele doua editii au fost organizate la Bucuresti si Sibiu.
Ministrul a adaugat ca el va candida la Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar, in timp ce alti colegi din actualul Guvern, precum Varujan Vosganian si Cristian Adomnitei, se vor inscrie in cursa electorala de la Iasi, iar Adrian Iorgulescu la Sibiu.
Totodata, in teritoriu vor mai candida pentru Verzi avocata Paula Iacob intr-un colegiu din Sibiu, si avocatul Nicolae Cladoveanu in Arges.
Cand plec din Galati si ajung in Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara imi dau seama ca noi suntem cu 20 de ani in urma acestor orase.
792/30 din septembrie 2008, potrivit caruia "cu 24 de ore inainte de inceperea votarii, sunt interzise invitarea sau prezentarea candidatilor in programe", cu exceptia celor care beneficiaza de drept la replica. Postul Realitatea TV Sibiu a incalcat prevederile articolului 15 din Decizia CNA nr.
Vicepresedintele PD-L, deputatul Cornel Ştirbet, ajuns la cel de al treilea mandat, a declarat sambata la Sibiu, in cadrul unei conferinte de presa, ca va schimba legea votului uninominal care 'contine erori' si astfel va 'scapa Parlamentul de parlamentari-strigoi care sunt sub acoperire'.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu are libere cinci posturi pentru cei care vor sa devina jandarmi, Academia Tehnica Militara Bucuresti - 21, iar Scoala Militara de Maistri si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" Pitesti - patru.
Presedintele PSD Mircea Geoana a insinuat, vineri, la Sibiu, ca arestarea patronului Stelei Gigi Becali a fost dictata politic, in dorinta de a deturna atentia de la "lucrurile importante" ale tarii.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
In aceeasi situatie ca in Dolj se gasesc si conducerile organizatiilor liberale din judetele Timis, Sibiu, Arges, Braila, Arad, Olt, Ialomita, Suceava, Cluj, Bistrita, Neamt, precum si din Sectorul 5.
"Eram duminica la Sibiu, am dat drumul la televizor si. . Da, iar a spus ceva presedintele . . . . Zic, asta voiau", s-a auzit, in microfonul unei camere tv care se afla in preajma celor doi, o parte din replica lui Liiceanu.
El a declarat, la Sibiu, ca isi mentine punctul de vedere in ceea ce priveste pe ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iocob-Ridzi.
Ministerul Sanatatii a trimis in aceste zile o comisie mixta formata din inspectori ai Directiilor de Sanatate Publica din Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu si Bucuresti pentru a demara un amplu control la taberele scolare de pe litoralul constantean.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat intr-o conferinta de presa, la Sibiu, ca nu se vor face comisii de ancheta cu scopul de a crea evenimente mediatice.
Timp de doua zile, in judetul Sibiu s-a desfasurat vizita unei delegatii impresionante de senatori PSD, in frunte cu presedintele partidului, Mircea Geoana.
Consiliul Judetean Sibiu a facut aceasta implementare, plus certificarea ISO - deci mai mult decat noi - cu 4.800 de euro.
Este vorba despre judetele Iasi, Galati, Neamt, Dolj, Cluj si Sibiu care vor sa se sisteze colaborarea si la nivel national.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Sibiu, ca un asemenea Guvern "pitic" trebuie "sa cada imediat", cu voturi din toate partile, chiar si de la PD-L, afirmand insa ca nu va cere sprijinul PSD pentru motiunea de cenzura.
google-analytics.com