Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (2.93 secunde)
Patru tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 29 de ani au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Sibiu dupa ce au intrat cu masina in coltul unui bloc.
Andries m-a corupt in sensul ca imi doresc o casa la Sibiu, datorita melodiei lui. ... "Fetele de la Sibiu sunt ca spicele de grau!".
Stadionul din Sibiu este inaugurat. Sibiul dispune de unul dintre cele mai moderne stadioane de fotbal din Romania. Investitia depaseste 200 de milioane de lei.
Ignatul, asa cum era sarbatorit odinioara in gospodaria bunicilor, a fost readus la viata in Muzeul ASTRA din Sibiu. Turistii au urmarit pas cu pas modul prin care doi porci de 200 de kg fiecare au fost transformati in preparate pentru masa de Craciun.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Un barbat din Sibiu a reusit sa pacaleasca noua chiriasi, in doar doua luni, cu apartamentul pe care il avea.
O batrana din judetul Sibiu, care s-a dus in vizita la spital la fiul ei, cioban intr-o localitate din judetul Timis, a fost gasita moarta marti dimineata.
Peste 300 de oameni, atat voluntari, cat si autoritati care folosesc inclusiv un elicopter si drone, au cautat-o pe Angelika, studenta din Rasnov, disparuta in padurea Dumbrava din Sibiu.
Angelika Maurer, studenta de la Teologie disparuta in Sibiu, a fost cautata intr-un lac din apropierea orasului.
Scene desprinse din filmele de groaza pe o strada Sibiu! Opt masini parcate au fost spulberate, aproape de miezul noptii, de un alt autoturism, inmatriculat in Bucuresti.
O fata de 14 ani, din Ocna Sibiului, judetul Sibiu, si-a inscenat rapirea pentru a se razbuna pe parinti. Tatal ei a gasit un bilet de rascumparare pe poarta
Romania va exporta in SUA salamurile crud-uscate de tipul celebrului salam de Sibiu. O companie romaneasca a fost acreditata de Food Safety and Inspection Service.
Au aparut noi informatii despre modul in care a reusit sa scape liderul celor care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.
çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Desi putea sa opteze pentru un protocol cu PSD sau cu Alianta la Consiliul Judetean, ori sa-si numeasca doi viceprimari la municipiul Sibiu, FDGR-ul lui Johannis a chemat la cirma orasului reprezentanti ai ambelor formatiuni politice.
si PUR“, a declarat ieri, la Sibiu, deputatul PNL. Mona Musca a precizat totusi ca Alianta D.A. nu discuta inca cu reprezentantii PUR pentru ca totul va fi decis de rezultatul de duminica al alegerilor prezidentiale.
El a explicat ca pe parcursul intregii campanii electorale pentru alegerile generale a fost prezent, alaturi de mai multi lideri ai Aliantei PNL-PD si in special alaturi de Mona Musca, la Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Alba Iulia si in alte orase pentru a sustine candidatii Aliantei si candidatura lui Traian Basescu.
Gheorghe Seculici s-a nascut in aprilie 1953 in comuna Rod, judetul Sibiu. El este arhitect, absolvind Institutul de Arhitectura “Ion Mincu“ din Bucuresti.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Daca este adevarat ca Latcau va este consatean, fiind nascut, ca si dumneavoastra, in localitatea Cristian judetul Sibiu, si daca aveti vreo relatie de rudenie ori de afinitate cu acesta?
google-analytics.com