Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (3.21 secunde)
Eleonora are 60 de ani si lucreaza la razboiul de tesut de la 15 ani. "Adriana Velicu, nepoata mea de 15 ani, a luat mentiune la tesut, la Sibiu", ne-a spus Eleonora Iftemie.
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
"Craiova e un oras universitar mare, cu deschidere catre cultura" Festivalul Filmului European, care gazduieste 41 de filme, premiate sau nominalizate la festivaluri prestigioase, a fost deja prezent in Bucuresti si va mai poposi la Timisoara, Sibiu si Iasi.
Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targoviste s.a. "ZOO Calarasi" face parte din Federatia Gradinilor Zoologice din Romania. Prin numarul de exemplare, colectia de reptile (serpi, soparle, crocodili etc.) este cea mai importanta din Romania.
Raluca Popa, castigatoarea Marelui Premiu, este din Sibiu si in Septembrie 2014 a terminat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA in domeniul informaticii cu specializarea in Securitatea Internet-ului.
Ordonanta a fost votata cu un amendament de interpretare, adoptat intr-o precedenta sedinta, potrivit caruia prin Acordul bilateral nu se aduce atingere existentei, functionarii si obiectivelor Fundatiei "Gojdu" cu sediul in Sibiu, in calitate de continuatoare a Fundatiei "Gojdu", creata in baza "Testa-mentului lui Emanuil Gojdu", asupra bunurilor mobile si imobile din Budapesta care au apartinut inainte de nationalizare Fundatiei "Gojdu".
detasamentul Academiei Tehnice Militare, detasamentul Academiei Fortelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu, detasamentul Academiei Fortelor Aeriene Henri Coanda, din Brasov, detasamentul studentilor Academiei Naval Mircea cel Batran din Constanta, detasamentul Institutului medico-militar, format din studenti si ofiteri ai Institutului, precum si din medici rezidenti apartinand Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr.
La actul emis de CJ Dolj au fost adaugate de catre secretarul general al judetului, Gheorghe Barbarasa, alte hotarari de guvern asemanatoare care priveau terenuri din apropierea Aeroporturilor Bacau sau Sibiu.
- Am plecat cu vitele pe Leurda (platou, in apropiere de satul Colun, judetul Sibiu). Gasisem acolo iarba grasa. Sa fi fost putin dupa miezul noptii.
Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
Atat senatorul PSD Adrian Paunescu, cat si liderul PRM au solicitat plenului sa-i dea dreptul IPS Laurentiu Streza, mitropolit al Ardealului si presedinte al Fundatiei Gojdu din Sibiu, sa prezinte punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe.
In mai 1919, regele Ferdinand si regina Maria au intreprins un lung turneu in Transilvania, oprindu-se la Brasov, Fagaras, Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Brad, Tebea, Campeni, Turda, Cluj, Bistrita, Careii Mari, Baia Mare, Oradea.
Ocuparea Balconului Operei din Timisoara, pe 20 decembrie 1989, de catre multimea de demonstranti, revolta populatiei Aradului, precum si constituirea Frontului De¬mocrat Roman (FDR) la Timisoara, mai apoi si la Arad, precum si lansarea Proclamatiei FDR, reprezinta triumful de inceput al unui proces revolutionar ce avea sa fie continuat prin revoltele de la Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Targu-Mures, Bucuresti etc.
Valcea, Satu-Mare, Sibiu, Tecuci si Timisoara. Incepand cu 1 august 1937, la comanda aeroportului Calarasi, in locul capitanului Botez Alexandru mutat la aeroportul Bucuresti - Baneasa, a fost adus pilotul in rezerva Gjebovici Leon.
la Sibiu sunt ucise 6 persoane iar 19 sunt ranite, in Municipiul Cluj si-au pierdut viata 26 de persoane, toate prin plagi impuscate si au fost ranite alte 57 de persoane.
Sunt intrebari deocamdata fara raspuns - Intamplator sau nu, in aceeasi zi Carmen Iohannis s-a prezentat incognito (mascata cu o basma) la Parchet, dupa cele doua invitatii neonorate, pentru a raspunde la intrebarile legate de casa dobandita in mod ilegal la Sibiu - In dosarul lui Kovesi a fost citat si Ponta ca martor, pus intr-o situatie delicata de faptul ca el a fost cel care a promovat-o ca sef la DNA.
Cheltuiam foarte multi bani pe avioane, toate concediile ni le petreceam la Sibiu. Desi eram impreuna cu sotia mea, ne lipsea latura asta sociala a vietii, familia, strazile pe care am crescut, zacusca si ciorba de burta.
„In rest, nici macar un singur cuvint despre celelalte portiuni ale autostrazii 'prioritate nationala', Coridorul european IV - Lugoj - Deva - Sibiu - Rimnicu Vilcea - Pitesti - Bucuresti, cu o lungime de 415 km, si, in afara de by-pass-uri, doar promisiuni...
google-analytics.com