Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (3.09 secunde)
In Sibiu, icoana Maica Domnului Indrumatoarea a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului.
ANM anunta, vineri, instituirea unui cod galben pentru sudul judetului Sibiu, in zona de munte si mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Turnu Rosu, Racovita, Avrig, Selimbar si municipiul Sibiu, unde in intervalul 09:00 - 15:00 se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local 55-60 km/h la rafala, iar la munte peste 80 km/h.
- Dan Perjovschi intr-un spectacol unplugged cu trupa AD HOC, la Sibiu Artistul vizual Dan Perjovschi va desena cu si pentru copii, de 1 iunie, la Libraria Habitus din Sibiu, intr-un spectacol unplugged cu trupa AD HOC.
Or, acest individ - expresia ii apartine - venit cu pluta de la Sibiu, se crede apropitarul informatiilor publice. ... Omu s-a grabit s-o ia pas cu pas si pas-pas, spre Sibiu, unde-l asteapta o ciorba de perisoare.
Auto-proclamatul capitan a ceea ce media europeana numeste revolutia tinerilor este Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care inainte sa intre in politica a fost profesor de liceu in orasul sau natal Sibiu.
Mai ales cvorumul, de care se temeau acestia @ 21 de sefi de stat prezenti la Sibiu au semnat Apelul Comun pentru Europa.
Vizita Papei Francisc in Romania se incheie la Sibiu Duminica, in a treia zi a calatoriei apostolice, Papa Francisc va merge la Blaj.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
O femeie in varsta de 63 de ani a fost gasita moarta in baia unui centru comercial din Sibiu.
La Sibiu, organizarea targului de Craciun este in plina desfasurare. Si bradul, inalt de 24 de metri, a fost deja amplasat in centrul orasului.
Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, in varsta de 49 de ani, disparut de trei luni, a fost gasit mort in padurea Baneasa din Bucuresti.
O convorbire telefonica dintre un ofiter DGPI Bucuresti si un agent de la Rutiera din Sibiu dezvaluie o situatie revoltatoare din cadrul institutiei.
Asociatii de revolutionari, fundatii pseudoculturale, dascalimea teologica din Sibiu si mai ales parintele Constitutiei romane, cel care da pe toata lumea in judecata si se cearta cu toti, politicianul de mare rezonanta Antonie Iorgovan, au sarit ca arsi amenintand cu procese Sfantul Sinod si Patriarhia Romana.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetata penal dupa ce s-a dat drept refugiata din Kiev si s-a prezentat la un centru de colectare donatii, unde a primit bunuri in valoare de 1.500 lei.
Un copil in varsta de 15 si-a construit propriul scenariu de film. Acesta a furat o masina din Deva, pe care a condus-o pana la Sibiu.
Pensionarii din Sibiu stau la cozi ore in sir pentru schimbarea cardurilor de calatorie. Asta pentru ca, recent, compania de transport public a reinnoit sistemul de tichete, iar pentru inlocuirea cartelei au fost puse la dispozitie doar cinci puncte in tot orasul.
Poate vor ajunge la o concluzie diferita de a noastra si vor avea taria sa explice apoi opiniei publice cum se face ca artezienele de pe pietonalul oradean seamana izbitor cu cele din Sibiu?!
Sunt zeci de pasageri, in acest moment, ai unui zbor Sevilla-Bucuresti, care acuza ca au fost pur si simplu abandonati pe aeroportul din Sibiu.
Desi temperaturile de afara ne duc mai mult cu gandul la vara decat la sezonul rece, la Sibiu a fost deja montat falnicul brad de Craciun in centrul Pietei Mari.
google-analytics.com