"Crime neelucidate", "Dame de Dorobanti", "Consecintele tradarii", dedicata vietii de cuplu, "Dosar V.I.P.", sau "Paparazzi TV", emisiuni despre paranormal, design interior, ecologie si emisiuni pentru copii. Iata ce au pierdut telespectatorii romanii fiindca nu s-a aprobat proiectul televiziunii Zeus Tv, initiat de celebrul om de televiziune Luis Lazarus.
Consiliul National al Audiovizualului a decis sa respinga proiectul de transformare a televiziunii de teleshopping Canal Teleshop in postul generalist Zeus TV.
Luis Lazarus a preluat televiziunea Canal Teleshop de la societatea Info Eureshop SRL, pentru a o transforma in postul generalist Zeus TV. El a trecut peste divergentele cu fosta sotie, Antoanela Lazarus, care a venit alaturi de el la CNA. Doamna Lazarus ar fi realizat emisiuni pentru copii, dedicate design-ului interior sau ecologiei. Luis Lazarus urma sa aiba pe post propriul talk-show de anchete, "Luis Lazarus Live".
Probabil cei de la CNA au fost indusi in eroare de ipoteza ca denumirea Zeus Tv ar fi o aluzie la Basescu, care a fost poreclit astfel din cauza influentei pe care o are in Romania.
Sugeram o alta denumire: LAZARUS TV.